3 din 35
3
Noul iPhone OS 3.0
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

jmekeeeeeeer….so far so good…arata bine. Hai si cu restu….ah ce-mi place partea asta, inainte de aparitia iPhone-ului….incepe isteria….v-am zis eu raspberry

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 01.04.08

Daca nu ma insala pe mine memoria, anul trecut prin mai am vazut pe nush`ce site “spatele” la ceea ce azise numeste iPhone 3G. Spunea lumea despre el ca e “tiganesco-manelist” si alte chestii dastea.. In fine, ideea e ca abia prin mai s-a vazut adevarata fata (defapt spate) a lui 3G. Asa ca,eu zic sa mai asteptam putin pana sa ne dam cu parerea smile
Intr-adevar, mi-a placut una din optiunile prezentate aici (mai exact asta http://cache.gawker.com/assets/images/2009/02/custom_1234270253798_iPhone_3.png).
Sincer, avand in vedere pretul preety astronomic la care cred ca o apara (chiar daca Apple se lauda cu scaderi de preturi), si faptul ca Google Maps NU are INCA cartografiere pe Romania ( :( ), o sa ma multumesc sa-mi iau in 3G in curand.

Semnătură 

iPhone 4 - 16 GB - fw 4.1

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.11.08

Nu stiu, mie mi se pare nasol modelul si nu cred ca va arata asa 3rd gen-ul (sper!). Profilul asta este atat inestetic cat si nepractic, creste mult probabilitatea sa-ti cada telefonul din mana. iPhone e celebru tocmai pentru ca greutatea este distribuita uniform pe toata suprafata, o chestie destul de dificil de obtinut cand bagi atatea piese si antene intr-o cutie de cativa cm cubi. Home button-ul nu cred ca ar trebui schimbat, cel putin nu cu cel din imagine, in tot cazul. Singurul plus in meterie de design este display-ul ceva mai mare.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

eu sunt foarte fascinat de cum arata modelul acesta, inclusiv culoarea.. dar sa fim realisti… nu cred ca are nici o treaba cu realitatea.. probabil modificarile vor fi minore.. ceea ce e pacat acum ca l-am vazut p-asta raspberry

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Uite aici niște fotografii, reale cică, a noului spate metalic. Mi-e greu să cred că vor apare vreunele sigure, toate sînt ba zvonuri, ba fantezii, ba trucaje. Steve, chiar dacă e în vacanță, lucrează și are nevoie de o revenire în forță în iunie. Cum o să apară cu ceva ce deja e cunoscut?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08
toma - 14 Februarie 2009 05:33 AM

Uite aici niște fotografii, reale cică, a noului spate metalic.

Spatele nu mai poate fi metalic… Metalul restricitioneaza semnalul de la chipurile de 3G sau GPS, deci nu e o optiune. Din acelasi motiv si Macbook-urile din aluminiu au in partea din spate o banda de cauciuc sau plastic unde se afla emitatorii wifi si bluetooth, pentru a avea o raza mai mare de semnal.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 13.02.07

Eu as fi multumit sa reduca pretul .... si operatorii sa promoveze niste abonamente mai accesibile si personalizabile. Singurul lucru de care sunt aproape sigur este ca design-ul nu va suferi schimbari majore.In rest poate un upgrade la camera si bateria mai capabila ....

Semnătură 

Ciprian
gulp

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

lucrurile sigure care probabil se vor intampla vor fi o autonomie la baterie mai buna, mai subtire si zic eu iChat (sper doar ca va aparea si posibilitatea unui video Skype sau Yahoo!).. in rest, desi mi-ar place nu cred ca vor aparea foarte mari diferente dpdv al designului.. 3Gu’ nu a adus prea multe in plus..
urat din partea lor e ca ar putea, dar nu vor! arunca-ti o privire asupra lui Nokia N97 http://www.gsmarena.com/nokia_n97-2615.php si spune-ti voi ce v-ati mai putea dori de la un telefon? mie ma jur ca nu-mi vine nimic in minte smile)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
Sergioo - 16 Februarie 2009 02:44 AM

lucrurile sigure care probabil se vor intampla vor fi o autonomie la baterie mai buna, mai subtire si zic eu iChat (sper doar ca va aparea si posibilitatea unui video Skype sau Yahoo!).. in rest, desi mi-ar place nu cred ca vor aparea foarte mari diferente dpdv al designului.. 3Gu’ nu a adus prea multe in plus..
urat din partea lor e ca ar putea, dar nu vor! arunca-ti o privire asupra lui Nokia N97 http://www.gsmarena.com/nokia_n97-2615.php si spune-ti voi ce v-ati mai putea dori de la un telefon? mie ma jur ca nu-mi vine nimic in minte smile)

imi vine mie. altceva decat Symbian smile

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

N97 arata simpatic, dar nu mi-as schimba iPhone-ul pentru el. Cata vreme merge pe Symbian si nu exista un corespondent al App Store-ului chiar nu vreau sa-mi complic existenta. In plus, e un telefon mare, greoi, cu prea multe butoane, sloturi si jack-uri pentru cineva care tine la simplitate. Nokia a fost, este si va ramane o companie de masa, cu exceptia diviziei Vertu pentru snobi—telefoane din aur cu diamante care nu stiu decat sa luceasca-n soare. Apple e mai mult pentru conoscatori, cei care vor sa beneficieze de ultimile inovatii in materie de tehnologie si design. iPhone 3G e singurul telefon pe care vreau sa-l pastrez si dupa ce voi trece la urmatorul model, toate celelalte le-am aruncat sau le-am pasat la rude si prieteni. Sper ca in vara sa vedem niste noutati in hardware - rezolutie VGA, iSight, 256 MB RAM, placa grafica dedicata, baterie inlocuibila - intrucat celelalte probleme vor fi 100% rezolvate prin OS, mai devreme sau mai tarziu.

Ma astept ca pana la finalul anului sa avem un App Store divizat in aplicatii compatibile cu primele doua generatii si aplicatii compatibile exclusiv cu generatia a treia - marea majoritate jocuri, care vor ocupa mai mult spatiu si vor consuma mai multe resurse decat pana acum. Nu-mi place cum suna, dar e cat se poate de inevitabil.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08
AppleGeek - 16 Februarie 2009 10:03 AM

Sper ca in vara sa vedem niste noutati in hardware - rezolutie VGA, iSight, 256 MB RAM, placa grafica dedicata, baterie inlocuibila - intrucat celelalte probleme vor fi 100% rezolvate prin OS, mai devreme sau mai tarziu.

De acord.
As mai adauga Bluetooth Ad2P si o camera mai misto, ca tot au aparut acum telefoane cu senzori de calitate si de 12 Mp (vezi aici) sau telefoane care filmeaza in format HD

[ Modificat: 16 Februarie 2009 04:59 PM de BogdanGC ]
 Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Moderator

Hai să rămînem la subiect. Aici e vorba de cum credem că va arăta/ce noutăți va aduce următoarea generație de iPhone. Nu e vorba de Nokia și nici de iPhone contra altele.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

iPhone 3G Pro
Heyy…ca sa vezi…a aparut si asta pe net…..adevarat sau fals oricum suna frumos. Eu unu sper sa fie asa…mai ales daca are tot ce se spune :D

Apple (AAPL) will unveil a new and improved version of the iPhone in June, RBC Capital’s Mike Abramsky asserts in a research note this morning. He contends the new version of the phone, which he calls the iPhone 3G Pro, will include a number of improvements:

* Faster 3G, using the HSUPA standard, versions the current HSDPA.
  * Improved graphics.
  * Video recording/messaging.
  * 16 GB/32 GB memory capacity.
  * Possibly thinner.
  * $199/$299 price points

Restu de articol aici

[ Modificat: 01 Aprilie 2009 05:59 AM de toma ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Moderator

Alipitu-s-a aici. Știrea e pe același subiect, discuția e caldă, încă. E vorba de un nou iPhone în iunie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08

cred ca modelul de aici ( http://www.funkyspacemonkey.com/iphone-30-concept ) se apropie mult mai mult de realitate dar si de conceptul de pe macrumors

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

3 din 35
3