salut!
daca mai intereseaza pe cineva, am reusit sa-mi updatez ipod touch-ul (1G) in felul urmator :
copiat “iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw” in ~/Library/iTunes/iPod Software Updates si redenumit acolo ca “iPod1,1_2.2.1_5H11_Restore.ipsw”
dat click pe Restore in iTunes si asteptat cateva minute bune..
Prime impresii:
-la update mi-au rămas toate aplicațiile vechi, ceea ce e kewl, o mare parte din ele nu merg ceaa ce nu e.
-îmi place în limba română, mai ales că au tradus bine, de exemplu “Slide to unlock” e “deblocare”
-mă enervează slide-ul de la dreapta spre stînga pentru a accesa funcția de căutare dar o să mă obișnuiesc
- îmi place că-ți arată cît mai ai din baterie, nu mai am nevoie de “Numeric Batt” sau cum se numea drăcia aia din Boss Settings
revin
Unde arata cat mai ai din baterie?
Scuze de offtopic,stiti vreo aplicatie gen coconut pt iphone,pentru a vedea cat % se mai incarca bateria?
Prime impresii:
-la update mi-au rămas toate aplicațiile vechi, ceea ce e kewl, o mare parte din ele nu merg ceaa ce nu e.
-îmi place în limba română, mai ales că au tradus bine, de exemplu “Slide to unlock” e “deblocare”
-mă enervează slide-ul de la dreapta spre stînga pentru a accesa funcția de căutare dar o să mă obișnuiesc
- îmi place că-ți arată cît mai ai din baterie, nu mai am nevoie de “Numeric Batt” sau cum se numea drăcia aia din Boss Settings
revin
The battery icon in the upper-right corner shows the battery level or charging status. You can also display the percentage of the battery charge (iPhone 3G S only).
Prime impresii:
revin
Poti sa fii mai explicit?k nu am gasit unde sa-ti arate faza cu bateria..plsplspls
Nici mie nu imi arata la baterie! Referitor la impresii, parca se misca mai repede si da,toma, ai dreptate, si pe mine m-a dat gata interfata in limba romana! tare!