Andrei, am pus eu un scurt tutorial despre cum se face asta, mai demult. Caută, poate te ajută. Nici eu n-am setările APN în Network. N-am asta de vreun an.
Da, eu. Merge de rupe. Update din iTunes fără să piardă unlock-ul. Aplicațiile gratis merg și ele, toate. Cele mai năstrușnice, nu. Mi-a rămas pînă și numele rețelei pe care l-am schimbat cu MiM încă de la 1.1.2.
@k0b3 Pune-un playlist din iPod să cînte și zguduie telefonul.
ce noroc pe tine… eu am ramas cu iBrick dupa un update din itunes :(
You guys ,la voi merge itunes store sa descarcati vreo aplicatie ? mie imi da eroare pe mac si pe iphone incarca la infinit pagina daca selectezi o aplicatie in app store
EDIT : eu initial iam facut restore (nu fac update pt ca am avut problema odata, numa restore fac cand apare soft nou,sa fie curat tot) , am incarcat sa dau iar restore si nici pe mine nu ma lasa, zice ca activation servers is bizi ... deamn it , chiar is bombardate serverele apple .
onix, am citit tot ce ai scris, care e problema? Ce ai făcut? Ce s-a întîmplat? Fiind 2G ar fi trebuit să meargă uns. Dă-ne detalii, poate putem ajuta.
VladTm, ai puțintică răbdare, serverele Apple sînt blocate rău, unii încă n-au reușit să facă update.
Cred si eu , imi imaginez cati descarca deodata si activeaza de au omorat xserve-uriile de la apple.Noroc ca am facut updatu cat inca nu stiau multi ca a aparut
onix, am citit tot ce ai scris, care e problema? Ce ai făcut? Ce s-a întîmplat? Fiind 2G ar fi trebuit să meargă uns. Dă-ne detalii, poate putem ajuta.
ok prin 2g ma refeream la prima versiune de iphon pe care am pus 3.0 direct din itunes. in urma acestui proces am ramas cu un iBrick frumusel. Acum repet intrebarea a mai pus cineva 3.0 pe iphon?
Și eu îți repet, eu am instalat FW 3.0 pe un iPhone 2G de 8GB, update din iTunes, merge brici. Tot n-am înțeles ce s-a întîmplat în cazul tău. Ai primit vreun mesaj de eroare? Nu ai semnal GSM? Ți-a apărut ceva pe ecran? Se restartează? Vrei să rezolvi problema?