Pai conectat iphon la itunes, dat update si asteptat. Dupa ce a terminat de instalat a dat un restart si nu mai recunoaste simul meu de la portocala. Nu a dat nici un mesaj de eroare nimic :(
Revin cu impresii:
-camera foto se deschide mult mai repede, “Camera roll” sau, mai nou “Rolă film” din stînga-jos are preview pe ultima fotografie și funcția landscape
-funcția de reportofon merge bine, se aude cam încet totuși
-youtube merge și nu prea, sper că nu împarte serverele cu Apple în noaptea asta
-“Hărți” merge, parcă, mai repede
-am găsit și o greșeală, la Configurări/Wi-Fi scrie Solicitare conecterare în loc de conectare
dupa ce mi-am facut din iphone 3g un ipod touch ... ... cu xsim imi apare no service , fara xsim nu are semnal , si nu imi apare carrier ... am incercat sa ma intorc la 2.2.1 , am oprit netul [dupa metoda din posturile anterioare] ... dar tot a dat eroare
La mine a luat frumusel update-ul chiar la si facut doar ca acuma nu se mai conecteaza la iTunes Store ca sa imi faca activarea! Doar sta si gandeste acolo… :( (mi-a ramas la “Accesing iTunes Store..” in iTunes)
Cei care și-au blocat telefoanele, fie ele 2G sau 3G, aveți de așteptat pînă vineri, maxim. S-ar părea că Pwnage Tool și Quickpwn vor apărea mult mai repede, mîine chiar.
Andrei, am pus eu un scurt tutorial despre cum se face asta, mai demult. Caută, poate te ajută. Nici eu n-am setările APN în Network. N-am asta de vreun an.
Da, mi-a reuşit din nou chestia, merci. Pentru alţii interesaţi, aici
Pe 2.2.1 avem din meniul “oficial” să pot modifica APN-ul - puneam un X când nu doream internet de la Orange sau “internet” când doream să folosesc serviciile lor de date.
Atunci (2.2.1), ca şi acum (3.0) - nu aveam jailbreak, am Orange cu abonament.
am facut ..updatul la 3.0 (am mers direct pe update nu pe restore ) totul e ok . Acum am rulat optiunea “stergere continut si configurari din iPhone” ce credeti o sa mi-l faca exact cum era cand l-am scos din cutie ??
mersi ...
am facut ..updatul la 3.0 (am mers direct pe update nu pe restore ) totul e ok . Acum am rulat optiunea “stergere continut si configurari din iPhone” ce credeti o sa mi-l faca exact cum era cand l-am scos din cutie ??
mersi ...
Dap, il face ca nou , eu folosesc restore ... si clean setup, acum astept sa mearga store-u dinou pentru aplicatii…
Update-ul la 3.0 mi-a sters setarile de 3G de la Vodafone.
Sun in draci la *222 si nu dau decat de robotei, nu si de o persoana reala.
Vreau sa va intreb pe voi: stiti care e APN-ul, password-ul si username-ul pentru conectarea la internet mobil in Vodafone?
Mersi….
Update-ul la 3.0 mi-a sters setarile de 3G de la Vodafone.
Sun in draci la *222 si nu dau decat de robotei, nu si de o persoana reala.
Vreau sa va intreb pe voi: stiti care e APN-ul, password-ul si username-ul pentru conectarea la internet mobil in Vodafone?
Mersi….