Mi se pare mie sau 3.0 papa bateria mai repejor ? :( not cool ; not cool at all
Nu ti se pare, cred ca sigur se duce mai repede bateria. Toma, procentajul la baterie nu cumva ti-l arata numai cand e la incarcat??..hai sa ne intelegem calumea, fratilor. Eu vad in screen-shot-ul tau ca se incarca bateria.. si langa ea, procentajul. inca nu am probat, daca e asa, sa zica cineva!
Este vreo adresa de email la care pot intreba cand apare si in Romania? Iar SMS-ul de la orange mi se pare cam de neam prost, pentru ca din moment ce in Romania nu exista, umblam cu smecherii. Si tind sa cred ca cei de-aici care au iPhone si au luat 3.0, ori nu luau aplicatiile (platite) de pe iTS, ci din alta parte, ori au cont si afara, si aici.
Tot de neam prost mi se pare si patratelul ala DE PE iTUNES STORE-UL ROMANESC, pe care scrie vesel “iPod touch 3.0 Software Update; Get the update here »”. Si cand dai click, nu e available in ior cauntri.
Este vreo adresa de email la care pot intreba cand apare si in Romania? Iar SMS-ul de la orange mi se pare cam de neam prost, pentru ca din moment ce in Romania nu exista, umblam cu smecherii. Si tind sa cred ca cei de-aici care au iPhone si au luat 3.0, ori nu luau aplicatiile (platite) de pe iTS, ci din alta parte, ori au cont si afara, si aici.
Tot de neam prost mi se pare si patratelul ala DE PE iTUNES STORE-UL ROMANESC, pe care scrie vesel “iPod touch 3.0 Software Update; Get the update here »”. Si cand dai click, nu e available in ior cauntri.
Ma intereseaza sa stiu cand apare.
Pe iphonu luat de la orange legal merge 3.0 mai simplu de atat nu se poate .
Acel procentaj de langa baterie nu este in 3.0 , cine il are ,are iphone masluit de pe la baieti cu bisnitu , sau s-a jucat cu patchuri si setariile softului. deaia apare. Apple nu supora pe 3G procentaj pentru baterie.
Cine vrea procentaj la baterie poate sa il puna si fara 3.0 si pe orice model din BossPref - Extras - Enable Numeric Battery.
E o chestie veche si valabila si pentru 3.0
Da, am cont pe itunes store romania cu cardul facut . Softul 3.0 e independent de tara….ce depinde de tara este codul aparatului care spune unde este activabil in ultima secventa a update-ului. Si da ,eu folosesc numai Restore ...
Tu cum ai cumparat iPodul? ce soft avea pe el? deoarece la unul din upgradeuri (nu mai stiu exact care, 2.2 parca) a trebuit platit 9.95 $.
Probabil ca trebuie patit si acum, iar daca nu ai un cont (romanesc) cu un card valabil sa poti plati atunci nu iti va merge asa.
“iPhone 3.0 firmware will be completely free for all iPhone owners. iPod Touch owners will have to pay an extra $9.95 fee to download the iPhone 3.0 Update.”
L-am luat cu 1.x (din moment ce e 1st gen), l-am spart (jailbreak-uit), apoi am facut update la 2.2, din iTunes, platind acei $9.95 cu un card care nu merge decat in Romania.