28 din 35
28
Noul iPhone OS 3.0
  [ Ignoră ]   [ # 406 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

acum pe bune, exista vreo 4 thread-uri pe subiectul lui 3.0 unde se discuta toate cele.. de ce trebuie deschis un nou topic.. adik daca eu vreau sa vorbesc acum despre Camera din 3.0 tre sa deschid topic nou? Avem “Noul iPhone/OS 3.0”, avem “OS 3.0 pe 2G” ca deh, iPhonu nu e tot iPhonu’ mai avem si “Preturi la iPhone 3GS” ca trebuia deschis un topic special pentru asta, nu era vorba tot de generatia noua de iPhone.. acum mai e si topicul asta care despre ce e vorba? despre OS 3.0!! nu vreau sa par io ala rau’, dar cred ca administratoru si-a luat o vacanta si toata lumea-si face de cap.. 17 topicuri despre acelasi drac.. no, barem dati un search pe forum apropo de iPhone 3.0.. unu nou se ia cu mainile de cap..

edit - cu atat mai mult ca problema ta este discutata in unul din celelalte topicuri initiat de Chucky parca.. cu totii asteptam sa vedem ce zic baietii de la DevTeam.. Fii fara grija, ca fix cum apare Toolu’ de deblocat, o sa apare un alt entuziasmat care sa deschida alte 7 topicuri pe tema asta.. “E oficial, s-a deblocat”, “S-a deblocat OS 3.0”, “Mos Craciun exista..” bla blaaaaa…

[ Modificat: 19 Iunie 2009 01:02 AM de Sergioo ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 407 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ce? E party pe macuser? Unde? Faceti repede un topic nou sa afle toata lumea.

PS: os 3.0 pe 2G e muuuuuuult diferit de 3G sau 3Gs.

Edit: Daca le amesteci pe toate o sa te gasesti in miezul noptii cautand prin 37384749 de pagini acel raspuns care e mai ushor de gasit daca se afla intr-un topic pe tema lui, nu!
Fiecare topic cu oile lui…e mai ushor asa. Ideea principala e ca postarile sa sa faca unde trebuie…probabil asta te-a bulversat putin pe tine.

Bft!

[ Modificat: 19 Iunie 2009 01:07 AM de Chucky ]
 Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 408 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Revin cu impresii:
-Mă încîntă că în iPod, muzică sau filme, dacă atingi bara de progres poți derula înainte-înapoi, normal, dar dacă glisezi degetul în josul ecranului poți să controlezi viteza de derulare de la rapid sus la fin jos. De fapt, la piese, apare un mesaj cînd e atinsă bara de progres. Din păcate dispare dacă încerci screenshot.
-derularea la filme e mai fină, fără hopurile pe care le mai simțeam înainte
-shake to shuffle e mortal
-AppStore merge parcă mai bine, mai rapid. Înainte se mai bloca pe cîte un update de trebuia să restartez, acum am făcut update la șase aplicații deodată fără probleme. Parcă merge mai bine decît iTunes care încă nu-mi vede toate update-urile sau vede unele inexistente.
-Am văzut și un mesaj la o aplicație care impune o limită de vîrstă. smile
PS În foto se poate vedea și că nu-mi apare procentajul bateriei doar cînd se încarcă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 409 ]
RankRankRankRank
Moderator

Jailbreak 3.0 s-a unit cu discuția asta. Se va deschide una nouă, eventual, cînd va apare o metodă. Mai bine citim un topic lung de 30 de pagini decît zece de trei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 410 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
toma - 19 Iunie 2009 01:06 AM

.

Mi-a apărut şi mie mesajul ăsta, la update la Shazam.

O ciudăţenie mi s-a întâmplat mai înainte, pentru aprox 5 secunde, aplicaţia Facebook s-a resetat şi mi-a arătat imaginea din poză  rolleyes
At&t, ora 3.07(cu 6 ore mai puţin decât era la în România), nu aveam bluetooth activat şi telefonul nu era la încărcat ... a mai păţit cineva?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 411 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
toma - 19 Iunie 2009 01:06 AM

Revin cu impresii:
-Mă încîntă că în iPod, muzică sau filme, dacă atingi bara de progres poți derula înainte-înapoi, normal, dar dacă glisezi degetul în josul ecranului poți să controlezi viteza de derulare de la rapid sus la fin jos. De fapt, la piese, apare un mesaj cînd e atinsă bara de progres. Din păcate dispare dacă încerci screenshot.
-derularea la filme e mai fină, fără hopurile pe care le mai simțeam înainte
-shake to shuffle e mortal
-AppStore merge parcă mai bine, mai rapid. Înainte se mai bloca pe cîte un update de trebuia să restartez, acum am făcut update la șase aplicații deodată fără probleme. Parcă merge mai bine decît iTunes care încă nu-mi vede toate update-urile sau vede unele inexistente.
PS În foto se poate vedea și că nu-mi apare procentajul bateriei doar cînd se încarcă.

Subscriu si eu la toate..se misca mult mai bine 3.0 cam la toate! Te rog zi-mi si mie daca e ceva cu telu tau de noi nu avem procentaj la baterie, are jailbreak, a avut, de unde ai descarcat 3.0, etc ca eu nu inteleg nici mort! downer

[ Ignoră ]   [ # 412 ]
RankRankRankRank
Moderator

Nu e nimic special cu telefonul meu. Și nu e singurul (zup la postul 377 a pus și el un foto). E un 2G cu update din iTunes de la 2.2( mi-a fost lene să urc la 2.2.1). A avut jailbreak/unlock. Mai mult ca sigur că e un bug care va dispare odată cu un restore/update.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 413 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 30.04.08

Eu nu inteleg cum vi se misca voua calumea, cand la mine, din vreo 5 incercari, doar o data mi-a incarcat si bara pentru volum. La inceput am crezut ca au mutat-o, dar dupa vreo juma’ de ora apare si ea.

Treaba cu procentul la baterie e doar la 3Gs, sau daca era jailbroken inainte si avea battery percentage, apare si in asta, acum.

La mine nu merge aia cu scrubbing rate. Eu dau, si nu se intampla nimic.

Incepe sa se simta prostia, si doare. 1st gen iTouch = HISTORY! Avem vreo 5 aplicatii in minus fata de 3Gs, multe jocuri de pe Store nu merg, altele merg in reluare (vezi TTR2), si nu e out nici de 2 ani. Dezamagitor… Sper ca nu va avea aceeasi soarta si viitorul meu MBP…

Semnătură 

Daca-mi sunt permise 500 de caractere in semnatura, le voi folosi dupa cum consider. Data viitoare voi face back-up si la semnatura :(

[ Ignoră ]   [ # 414 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Intrebare: un iphone 3g luat la liber necodat updatat la 3.0 necesita ultrasn0w sau numai jailbreak pentru 3rd party aplications?

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 415 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Nu “necesita” nimic ! Pur si simplu cumperi 3rd party apps…... si voila !

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 416 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.11.08

Astazi de dimineata cind dadeam click pe appstore ,unde era in firmware vechi UPDATE era MORE si acolo update si reedom..Acum cand am intrat din nou in appstore e din nou UPDATE (asa cum era si inainte)La voi cum e ?
Sint doar curios…In rest sint supermultumit cit de bine se misca si cit de repede raspunde la comenzi…

[ Ignoră ]   [ # 417 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
evilknievil - 19 Iunie 2009 01:55 AM

Astazi de dimineata cind dadeam click pe appstore ,unde era in firmware vechi UPDATE era MORE si acolo update si reedom..Acum cand am intrat din nou in appstore e din nou UPDATE (asa cum era si inainte)La voi cum e ?
Sint doar curios…In rest sint supermultumit cit de bine se misca si cit de repede raspunde la comenzi…

Te referi la iTunes Store şi la banner-ul cu reclama la update-ul către 3.0?

seb21y: când zici 3rd party apps, te referi la cele luate prin app store (oficial)?

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 418 ]
RankRankRankRank
Moderator

Normal că la alea se referă. Pentru că a citit regulamentul și știe că nu se discută despre furăciuni aici. Dimpotrivă.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 419 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 19 Iunie 2009 02:06 AM

Normal că la alea se referă. Pentru că a citit regulamentul și știe că nu se discută despre furăciuni aici. Dimpotrivă.

mai sunt si acele aplicatii care sunt luate prin store-ul ala ce vine odata cu jailbreak-ul.
Acum nu mai sunt la curent, dar stiu ca erau fel de fel de aplicatii care erau free prin acel store iar in Apple App Store era contra cost (beejive de exemplu)

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 420 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.11.08

Nu ,ma refer la appstore-ul de pe iphone(itunes store zice ca nu e suportat in Ro)...
Pe bara de jos langa Featured,Categories,Top25,Search era Moore(de dimineata)iar cand dadeai click pe ea iti aparea Updates si Reedom.Acum este ca inainte:F,C,Top25,Search si Updates..
Ma gindesc ca am fost de acord cu coditiile de pe Appstore (cand am luat ceva de dimineata)si atunci totul bara de jos a revenit la normal

28 din 35
28