30 din 35
30
Noul iPhone OS 3.0
  [ Ignoră ]   [ # 436 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08
VladTm - 19 Iunie 2009 11:49 PM

04.26.08 la mine

Same here.

Oare pe cand un unlock? Ca la mine nu a ramas dupa update unlock-ul :(.

[ Modificat: 20 Iunie 2009 01:24 AM de nemesys_alien ]
 Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 437 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, Romania
Macuser din: 10.07.07

Unlock pentru ce ? il am de la orange cu abo de 70euri (inca ma injur singur pentru serviciile de internet care le ofera orange la banii aia….trist)

Semnătură 

iPod 30Gb 5G
White MacBook (Late 2006)
iPod Nano 4G 16Gb Black
iPhone 4   iOS 5
iPad 1 WiFi 64Gb iOS 5
Core 2 Quad Retail-Install Hakintosh

[ Ignoră ]   [ # 438 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

Unlock pentru ca eu il am pe abonament de 3 euro + 6 euro pentru internet si am pe vodafone abonament pentru a vorbi, si cred ca asta ma intereseaza cel mai mult la un telefon fie el iPhone.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 439 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Aveti idee unde se salveaza Notes cand se sincronizeaza cu iTunes? Stiu ca, pe Windows, se sincronizează cu Outlook… dar se generează un fisier text undeva? sau Notes-uile sincronizate cu Outlook pot fi vizualizate doar din Outlook?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 440 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 19 Iunie 2009 02:40 AM

Jobs zicea in 2007 ca vrea sa vanda 10 milioane de iFoane in 2008 ca sa aiba 1% din piata telefoanelor mobile. Azi sunt 40 de milioane de iFoane, mai multe decat Mac-uri. Mi-am adus aminte si am zis sa va zic si voua.

Păi nu sunt 40 de milioane de iPhone-uri… cifra de 40 de milioane se referă la iPhone + iPod Touch (şi din câte ştiu eu, sunt mai multe touch-uri decât iPhoane).

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 441 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Da, ai dreptate. Sunt 40 de milioane cu tot cu Touch-uri. Mereu uit de varul mai retardat al ifonului… Scuze!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 442 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

OS 3 pentru iPod Touch costa bani. Cine pune linkuri spre ipsw-uri piratate ia ban.

[ Ignoră ]   [ # 443 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

exista vrun programel pt ascuns icoane pt 3.0 ?
de fapt problema mea e inversa, as vrea sa arat niste icoane (mail, in cazul meu, pe care o tineam ascunsa inainte de upgrade) grin

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 444 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Înainte, pe 2.2.1, cand primeam mesajul de la Cronos (info credit) - nu se comporta ca la mesajele obişnuite, ci doar îmi afişa pe ecran fără înştiinţare audio şi vibrare. Acum, pe 3.0 - primesc mesajul tot ca un pop-up dar vibrează şi se activează înştiinţarea audio. Voi aţi sesizat asta?

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 445 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 12.04.08
zup - 20 Iunie 2009 09:38 PM

exista vrun programel pt ascuns icoane pt 3.0 ?
de fapt problema mea e inversa, as vrea sa arat niste icoane (mail, in cazul meu, pe care o tineam ascunsa inainte de upgrade) grin

mi-am rezolvat partial problema cu icoanele ascunse pe care voiam sa le vad (ramane sa vad cum ascund altele)

settings ->general -> restrictions

se activeaza si se dezactiveaza, dupa care or sa apara toate icoanele in index.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 446 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 19.09.08
Ǻndяei - 20 Iunie 2009 10:01 PM

Înainte, pe 2.2.1, cand primeam mesajul de la Cronos (info credit) - nu se comporta ca la mesajele obişnuite, ci doar îmi afişa pe ecran fără înştiinţare audio şi vibrare. Acum, pe 3.0 - primesc mesajul tot ca un pop-up dar vibrează şi se activează înştiinţarea audio. Voi aţi sesizat asta?

La mine se comporta ca si inainte, doar pop-up. Poate ai instalat ceva de prin Cydia de s-a activat.

[ Ignoră ]   [ # 447 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rfm - 20 Iunie 2009 11:44 PM

La mine se comporta ca si inainte, doar pop-up. Poate ai instalat ceva de prin Cydia de s-a activat.

nu am jailbreak; singura variabile e update-ul la 3.0 ! Chiar si cand aveam 1st G, renuntasem la jailbreak - de pe la 2.0.2

[ Modificat: 20 Iunie 2009 11:49 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 448 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

eu folosesc *115# si la ala e doar pop-up. Plus ca e mai detaliat, am 2 pagini de info cu minutele grupului, credit ramas, consum propriu, sms ramase, trafic ramas, minute ramase din bonus etc etc.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 449 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asta am decis sa fac si eu de acum incolo, sa folosesc *115#. Merci!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 450 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

O intrebare: stie cineva unde a disparut de settings>network setarea in care scimbam numele conexiunii la net din internet in altceva pentru a opri functionarea serviciului de date? Nu de altceva, dar merg mult in afara si nu ma bazez suta la suta pe butonul de data roaming off…nu as vrea sa ma imbolnavesc de inima la prima factura…
Thanks!

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

30 din 35
30