O intrebare: stie cineva unde a disparut de settings>network setarea in care scimbam numele conexiunii la net din internet in altceva pentru a opri functionarea serviciului de date? Nu de altceva, dar merg mult in afara si nu ma bazez suta la suta pe butonul de data roaming off…nu as vrea sa ma imbolnavesc de inima la prima factura…
Thanks!
Eu am folosit metada asta, recomandata de toma mai demult. http://www.youtube.com/watch?v=7r5XpT1H548
Nu trebuie sa ai jailbreak sau “d-astea”. Iti va crea un APN fals, pe care-l poti inlatura oricand vrei.
Optiunea de care zici, si eu am semnalat-o, a disparut odata cu update-ul la 3.0
Pacat ca inca serviciul de push notifications se pare ca nu este prea finalizat,acum lucreaza apple din greu , plus ca trebuie sa aprobe toate aplicatiile .
Uite ce mesaj au primit clienţii AT&T pentru că procesul de activare a telefonului în iTunes era indisponibil!
Dear Apple Customer,
Thank you for your recent Apple Store order. We appreciate your patience and apologize for the inconvenience caused by the delay in your iPhone activation.
We are still resolving the issue that was encountered while activating your iPhone with AT&T. Unfortunately, due to system issues and continued high activation volumes, this could take us up to an additional 48 hours to complete.
On Monday, you’ll receive an email from Apple with an iTunes Store credit in the amount of $30. We hope you will enjoy this gift and accept our sincere apologies for the inconvenience this delay has caused.
Eu cind scriu numele cuiva la un SMS nou imi gaseste fiecare numar de doua ori. Spre exemplu tastez “Mircea” (ptr Mircea sint 2 numere atit mobile cit si home) si imi apar ambele pozitii de doua ori. A mai intilnit cineva chestia asta?
Pacat ca inca serviciul de push notifications se pare ca nu este prea finalizat,acum lucreaza apple din greu , plus ca trebuie sa aprobe toate aplicatiile .
Nu este prima data cand Apple nu este in stare sa vina cu ceva finalizat. Adica atatea probleme cate au avut si au iPhone-ul asta, ma mir ca este atat de popular. Anul trecut, nu au fost in stare sa scoata push notif. , iar softul 2.0 a fost ceva incredibil de prost la inceput, iar lansarea mobile me la fel . Acum dupa un an, tot nu sunt in stare sa dea drumu la push cand au zis… de mirat nu ma mira nimic, era sincer de asteptat, macar 3.0 merge ok. Din ce “zice” lumea pe forumuri, nu au dat drumu inca Push (de dat drumu au dat ei, dar aplicatiile care beneficiaza nu au nici o treaba cu serviciul asta, Tap Tap jocul ala care nu stiu exact ce face, ceva legat de muzica si trimis challenge-uri parca, Star Defense, la fel pt. challenge-uri si inca 2-3 , care din ce am inteles nu ar prea merge cum trebuie.) pentru ca nu ar fi inca gata pt. aplicatii care folosesc serviciul “la maxim” ex: Beejive, AIM, IM+ Meebo (care nu e nici lansat inca) etc.
Eu cind scriu numele cuiva la un SMS nou imi gaseste fiecare numar de doua ori. Spre exemplu tastez “Mircea” (ptr Mircea sint 2 numere atit mobile cit si home) si imi apar ambele pozitii de doua ori. A mai intilnit cineva chestia asta?
in Contacts, scrollbar-ul din dreapta (cu literele) nu functioneaza OK.
imi merge de la A la G si pe urma doar Z-ul. daca apas pe orice
alta litera ma trimite la G. a mai patit cineva chestia asta?
mentionez ca nu e stricat display-ul, in alte aplicatii functioneaza pe
zona aia.
in Contacts, scrollbar-ul din dreapta (cu literele) nu functioneaza OK.
imi merge de la A la G si pe urma doar Z-ul. daca apas pe orice
alta litera ma trimite la G. a mai patit cineva chestia asta?
mentionez ca nu e stricat display-ul, in alte aplicatii functioneaza pe
zona aia.
am si eu o problema asemanatoare, dar nu in Contacts ci in Cydia.. cand dau sa caut ceva in ordine alfabetica, scroll-ul din dreapta nu-mi apare, si daca dau pur si simplu ca si cum ar fi acolo, nu-mi vede decat practic “Z-ul”, adik capatul si inceputul.. in caz ca esti si tu pe Jailbrake, probabil face parte din suita de bug-uri ce mai trebuie ameliorate..
Cred ca am citit ceva asemanator de Calendar. Vezi sa nu-ti fi pus 2 grupuri identice: unul de pe Me si unul din Mac.
Cu toată sinceritatea spun că nu am făcut niciun mişto şi nu am vrut să creez vreo “situaţie” dar mi se pare oarecum revoltător ca aceste cuvinte să fie generate de auto-complete -ul românesc. Voi ştiţi cine se ocupă / s-a ocupat de localizare? Pentru că, îmi dau cu părerea şi spun că de fiecare dată cand am scris acea combinaţie de litere, mi s-a generat aceeaşi sugestie… deci totul e cu logică, nu e nimic aleator!
am inteles, am inteles, radeam tocmai de ideea care-ai prezentat-o si tu, de descoperirea in sine, care intradevar sunt oarecum revoltatoare.. desi tigari, sa zicem ca e normal.. dar primul… din cate-mi aduc aminte parca nici in dex nu era cuvantul.. si au reusit sa-l introduca baietii de la Apple? )