cand a aparut 3.0 am facut si eu upgrade. In “app store” aveam 4 butoane plus “more” cu inca 2 butoane, deci in total 6. Am facut Jailbreak, dar viteza de download pe 3G era execrabila. Am facut un restore in iTune la firmware-ul original, iar acuma in “app store” am doar 5 butoane!!! Sa nu fi facut restore OK?
cand a aparut 3.0 am facut si eu upgrade. In “app store” aveam 4 butoane plus “more” cu inca 2 butoane, deci in total 6. Am facut Jailbreak, dar viteza de download pe 3G era execrabila. Am facut un restore in iTune la firmware-ul original, iar acuma in “app store” am doar 5 butoane!!! Sa nu fi facut restore OK?
Daca te referi la App Store-ul accesat din telefon, nu ai nicio problema. Toti am avut, imediat dupa update, “more” si la scurt timp a disparut!
@ursulakis
da… merci! E veche…
A ajuns omul celebru acum… are emisiune pe realitatea TV (dupa bloguri)
Nu , optiunile de mai sus sunt pt. 3Gs nu apar in meniul pt. 3G (sau 2G). Sunt optiuni adaugate special pentru 3gs , dupa cum s-a mai scris inainte de lansarea 3Gs , e foarte posibil ca diferentele dintre viitoarele modele de iPhone sa fie de software in mare parte , cu 3Gs e doar inceputul ... voice control, procentaj pt. baterie, acest meniu Accessibility , toate astea sunt din soft.
Acum ca avem Iphone 3Gs…cu o litera mai de succes decat simplul si deja “demodatul” 3g….ce putem face noi posesorii de un 3G sa avem parte de functia video record?
Exista vreo aplicatie in acest sens fara sa fie nevoie de jailbreack?