34 din 35
34
Noul iPhone OS 3.0
  [ Ignoră ]   [ # 496 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 18.03.09

mie nu mi se pare ca se incarca mai greu ci la fel in 60 de secunde se incarca iphone 3g cu 3giga de aplicatii instalate pe el….7 pagini

[ Ignoră ]   [ # 497 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

La mine parca sacadeaza si nu am nimica pe el decat cateva melodii pentru ca am zis ca poate o fi de la apps. O sa il mai reinstalez inca o data sa vad ce se intampla.

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 498 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09

Prima chestie care o observ zilnic (ca si latenta) este durata de cautare cand introduc un nume in campul de Destinatar pentru SMS. In mod cert merge mult mai incet inainte iar agenda este indubitabil aceeasi smile

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 499 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

si eu am obervat o oarecare intarziere in lansarea aplicatiilor fata de 2.2.1
ce sa zic…we need faster hardware smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 500 ]
RankRank
Jr. Member

a scazut mult volumul si calitatea basului profund in OS 3 nu imi vine sa cred cat de incet se aude fata de 2.2 :((

[ Ignoră ]   [ # 501 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06
boboc - 26 Iunie 2009 01:55 AM

si eu am obervat o oarecare intarziere in lansarea aplicatiilor fata de 2.2.1
ce sa zic…we need faster hardware smile

mie mi se pare ca observ niste probleme cu acuratetea atingerii, care, de altfel, pana la 3.0 nu le aveam. si aici ma refer la sms si mail, care mai dau dude din cand in cand. si nu cred ca am uitat sa scriu pe iphone…
in plus, mi se pare ca ingheata cam des. sa fie chestia cu hardware-ul? raspberry

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 502 ]
RankRank
Jr. Member

mie nu imi merge push prin wifi iphone 3g 8gb decodat cu ultrasn0w prin 3g ,edge sau gprs nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca nu am internet pe telefon activat retea vodafone

[ Ignoră ]   [ # 503 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.06.09

Salut am o mare problema.Doresc sa-mi achizitioneze cineva din SUA un iPhone 3GS…Din cate am inteles trebuie incheiat un contract cu AT&T pentru a beneficia de pretul mai ieftin(199$ pentru 3GS 16GB).Problema e ca daca inchei acest contract trebuie platit un fel de abonament in fiecare luna?aici nu stiu care e faza….cel care s-a oferit sa-mi aduca telefonul a zis ca nu stie ce folos ar fi pentru mine sa mi-l aduca de acolo…eu sustin ca chiar daca mi-l aduce locked… ce naiba mai tarziu sau mai curand dupa cum am inteles cei de la Dev team au sa-l deblocheze. Daca ma puteti ajuta cei care stiu cum sta treaba cu achizitionarea unui iPhone de dinafara pe contract v-as ramane recunoscator. Va multumesc!

Cu respect,
                                                                              George!

[ Ignoră ]   [ # 504 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

da pentru pretul ala e un abonament pe 2 ani de 60 (sau 100 nu mai stiu sigur) dolari lunar.

[ Ignoră ]   [ # 505 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
george_nonamexp - 30 Iunie 2009 08:53 PM

Salut am o mare problema.Doresc sa-mi achizitioneze cineva din SUA un iPhone 3GS…Din cate am inteles trebuie incheiat un contract cu AT&T pentru a beneficia de pretul mai ieftin(199$ pentru 3GS 16GB).Problema e ca daca inchei acest contract trebuie platit un fel de abonament in fiecare luna?aici nu stiu care e faza….cel care s-a oferit sa-mi aduca telefonul a zis ca nu stie ce folos ar fi pentru mine sa mi-l aduca de acolo…eu sustin ca chiar daca mi-l aduce locked… ce naiba mai tarziu sau mai curand dupa cum am inteles cei de la Dev team au sa-l deblocheze. Daca ma puteti ajuta cei care stiu cum sta treaba cu achizitionarea unui iPhone de dinafara pe contract v-as ramane recunoscator. Va multumesc!

Cu respect,
                                                                              George!

Stimate George.. ne-ai umplut de respect, ce-i drept.. observ ca esti relativ nou pe acest forum.. cu toate astea, trebuie intr-o oarecare masura respectate anumite reguli pe-aici, unele tin de bun simt, altele de dorintele administratorului site-ului.. lasand la o parte cacofoniile si alte prostii, tin sa te informez ca asta este o problema intens discutata in mai multe thread-uri.. cu o simpla cautare gasesti mai multe informatii.. dar trecand si peste asta.. de ce sa infiintezi un nou thread, cand exista deja unul cu exact acelasi nume la cateva postari mai jos..
putina atentie atentie ma tata ma..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 506 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

S-a lipit aici. Mai multă atenție cu deschiderea de discuții noi.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 507 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

E un forum - nu un for academic - fiti si voi mai chill, oamenii mai si gresesc!
No offense!

[ Ignoră ]   [ # 508 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

El_Cid, ești offtopic, rău.  Următoarele vor fi șterse. Fără supărare.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 509 ]
RankRankRank
Member
Din: London
Macuser din: 04.04.08

3.1 beta is out! Nu stiu inca sa va spun ce e nou in afara de bug fixes si usability enhancements…

[ Ignoră ]   [ # 510 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08
sorinc03 - 01 Iulie 2009 06:23 AM

3.1 beta is out! Nu stiu inca sa va spun ce e nou in afara de bug fixes si usability enhancements…

uite aici mai multe info despre 3.1.. se pare ca no sa fie cine stie ce, dar totusi va aduce niste mici imbunatatirii pe partea de video recording..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

34 din 35
34