(revin cu un topic nou deoarece cel vechi mi-a fost inchis)
ofer invitatii pe brokenstones.me - tracker torrente cu aplicatii pentru mac.
first in, first out!
dati un PM cu mailul!
[ Modificat: 16 Noiembrie 2009 11:36 AM de Administrator ]
am trimis invitatii catre: Imac, SirMario, varsator, FlorinZ (in ordinea asta am primit mailurile).
urmeaza: ionel (care trebuie sa-mi dea adresa de mail), andi, _noesis_, Costi M., x-ulescu, mmmandea (in fiecare saptamana am cate 2-4 invitatii)
Dacă tot le-ai dat numele celor cărora le-ai trimis invitații, cere-le și CNP-ul și fă-l public. Eventual și cîte o fotografie față-profil. Baftă!
si problema ta e ... ??
nu face sens ceea ce zici; ce legatura are faptul ca le-am postat nickname-urile cu CNP-ul or poza. nu le-am postat adresa de mail, nici numele real, deci nu vad care-i problema. le-am postat nickname-urile ca sa stie lumea in ce ordine or sa-si primeasca invite-urile.
Dacă tot vrei să faci o treabă, fă-o dezinteresat. Băieții ți-au cerut chestii pe PM, puteai să-l folosești în același scop. Dar dacă ție-ți place să faci bravadă, treaba ta.
O seară bună.
toma over.
Dacă tot vrei să faci o treabă, fă-o dezinteresat. Băieții ți-au cerut chestii pe PM, puteai să-l folosești în același scop. Dar dacă ție-ți place să faci bravadă, treaba ta.
O seară bună.
toma over.
nu mi-au cerut ei chestii pe pm, eu le-am cerut info pe pm. e o diferenta. am postat id-urile pentru a nu mai primi acelasi pm de 3-4 ori (deja am inbox-ul full). nu vad de ce as face bravada; nu-mi da nimeni un mac mini daca dau invitatii la macuseri.
momentan nu mai am, si sunt 4 abonati, dupa ce ii invit pe ei, am sa revin aici cu un mesaj aici.
cand solicitati invitatia este indicat sa adaugati si adresa de email unde sa o primiti.