SALVARE DIN PAGES (IWORK) IN FORMAT DOC (CU DIACRITICE)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.02.08

Am o problema la exportarea unui fisier scris în Pages (cu diacritice) in format .doc (pentru alte persoane care folosesc windows ).
Am încercat si save as si export dar ș,ț sunt inlocuite cu niște pătrățele cănd deschid fișierul cu microsoft office 2003 .
Aș fi recunoscător dacă m-ar putea ajuta cineva cu o sugestie .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

N-are a face cu Pages. Scrii tu cu fonturile si diacriticele nepotrivite. Vezi ca sunt zeci de topicuri cu aceeasi problema in sectiunea asta. Ia unul, citeste-l si o sa te lamuresti unde gresesti.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Si sincer nu trebuie sa scrii cu litere mari tot titlul ca nu atragi solutiile mai repede.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CCostiniuc - 12 Februarie 2009 09:14 PM

Am o problema la exportarea unui fisier scris în Pages (cu diacritice) in format .doc (pentru alte persoane care folosesc windows ).
Am încercat si save as si export dar ș,ț sunt inlocuite cu niște pătrățele cănd deschid fișierul cu microsoft office 2003 .
Aș fi recunoscător dacă m-ar putea ajuta cineva cu o sugestie .

Citește mai sus, la zona galbenă
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1725/P0/
lunga discuție cum e cu ș/ț în Windows XP, că acolo apare, nu în Vista. Se trage de la fonturile cu repertoriu incomplet în XP, unde MS folosește s/t cedilla, nu s/t comma.
Pages e OK, exportă – în general – bine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…