Propun macuserilor din București, după experiența eșuată de duminică, să stabilim un loc și O DATĂ PE LUNĂ, să ne întâlnim la o vorbă, la o bere, la o cafea. Cum wekkend-urile sunt inconfortabile pentru mulți, eu propun joia, de exemplu ultima joi din lună, orele 18.00/19.00 până spre orele 20.00/21.00 (mă rog, se poate sta și mai mult), într-un loc cât mai accesibil, dacă nu central, măcar într-o gură de metro, decent și la prețuri rezonabile. Nu vor veni niciodată prea mulți, dar vreo 5-10 cred că s-ar strânge lunar.
- Începem cu ultima joi din noiembrie? da/nu
- Se ocupă cineva de local sau mă ocup eu? da/nu [da, mă ocup eu….]
eu n-am lipst la mici o intalnire de cand sa infiintat MUGR, da joi e naspa rau pt mine
o sa incerc sa vin totusi
ei, e doar o dată pe lună... dacă va fi… apoi, întotdeauna vor fi persoane cărora nu le va conveni o anume zi… eu am propus joi deoarece nu e luni, marți sau miercuri, nu e vineri, sâmbătă ori duminică - adică lumea se gân dește la altceva la început de săptămână ori la final… vorba aia, iarna nu-i ca vara, iar joi e joi, ziua lui Jupiter supremul, aduce noroc
Deci, Bucharest Macuser RO Meeting va fi joi, 24 noiembrie (ultima din noiembrie), orele 18.30-19.00 până spre orele 20.30. Locația o vom conveni pe parcurs, eu propun pizzeria New York, stația de metro Nicolae Grigorescu, ieșirea spre sensul de mers dinspre centru (dinspre Unirea). Nu e central, dar e relativ ieftin și pot rezerva o masă de 6 persoane, cu posibilitatea adăugării altei/altor mese dacă e nevoie.
Dacă apar disfuncții, se poate muta locul, dar ziua și ora să rămână. Încerc să pun pe masă un merișor, pentru identificare. Cine vine primul, ia loc și începe…
Mai sunt multe alte localuri, tot în gură de metro, altul ar fi la Grozăvești, am uitat cum îi zice… mai e timp, ne vedem pe 24 nov, mai vorovim înainte cu 2-3 zile…
ma inscriu si eu. daca am inteles bine, urmatoarea intalnire va fi pe 24 noiembrie, locatia oarecum stabilita. propun sa faceti un sticky undeva doar cu detaliile intalnirii.
Joi 24 noiembrie, orele 18.00-20.30, Salamandra House (metro Grozăvești).
Se poate veni și mai devreme, cine are timpi morți și să nu stea afară, se poate sta și mai tîrziu, după gust. E un local drăguț, dacă vă place poate deveni Macuser House
Salamandra House se află imediat după colțul stației metro Grozăvești vizazvi de Carrefour. Dacă ieșiți pe cealaltă gură a metroului, veți traversa bulevardul. Alături e un teren viran, improvizat ca loc de parcare. Alături de Salamandra House este și Salamandra patiserie. Înăuntru 4 butoaie mari cu vin alb și roșu, demiducle și demisec, bere, gustări, bucătărie. Prețuri normale, chiar sub medie, cred.
Ar fi bine să știu, cu 24 h înainte, cam cîți ar veni. E loc destul, puteți aduce și alți prieteni.