Joi 24 noiembrie, orele 18.00-20.30, Salamandra House (metro Grozăvești).
Se poate veni și mai devreme, cine are timpi morți și să nu stea afară, se poate sta și mai tîrziu, după gust. E un local drăguț, dacă vă place poate deveni Macuser House
Salamandra House se află imediat după colțul stației metro Grozăvești vizazvi de Carrefour. Dacă ieșiți pe cealaltă gură a metroului, veți traversa bulevardul. Alături e un teren viran, improvizat ca loc de parcare. Alături de Salamandra House este și Salamandra patiserie. Înăuntru 4 butoaie mari cu vin alb și roșu, demiducle și demisec, bere, gustări, bucătărie. Prețuri normale, chiar sub medie, cred.
Ar fi bine să știu, cu 24 h înainte, cam cîți ar veni. E loc destul, puteți aduce și alți prieteni.
Am aranjat cu patronul ceva minimal, 1-2-3 platouri cu de toate, vin alb & negru la carafa, bere cine vrea, plata la gramada, o fi vreo 10-20 RON de cap… depinde cat stam acolo si cat bagam in noi
vin si eu, dar o sa ajung mai tarziu (naiba stie cand, depinde de trafic…), pentru ca ma duc sa iau filmul lui TheLost. Daca nu se ofera altcineva mai aproape de Unirii ma duc eu (din DrTaberei) si ma intalnesc cu omul pe la 19:00. Deci in Grozavesti ajung… cand oi ajunge. Sper sa mai gasesc pe careva.
Alta chestie: cum va recunosc? Va puneti un mar pe masa?
Si inca o chestie: nu mai tin minte daca si cui am promis ca aduc ceva. Daca se stie cineva, sa-mi dea de stire, OK?
vin si eu, dar o sa ajung mai tarziu (naiba stie cand, depinde de trafic…), pentru ca ma duc sa iau filmul lui TheLost. Daca nu se ofera altcineva mai aproape de Unirii ma duc eu (din DrTaberei) si ma intalnesc cu omul pe la 18:30. Deci in Grozavesti ajung… cand oi ajunge. Sper sa mai gasesc pe careva.
Alta chestie: cum va recunosc? Va puneti un mar pe masa?
Si inca o chestie: nu mai tin minte daca si cui am promis ca aduc ceva. Daca se stie cineva, sa-mi dea de stire, OK?
- dacă nu uit, vin eu cu un măr
- tu adu tot ce crezi că e nevoie, de restul vedem.
eu știu? cine crede că are rost să vină cu un laptop, să‑l ia, altminteri e de vorbă, bancuri, bere, vin, o gustărică, ceva cd/dvd-uri cu ce credeți că e de distribuit etc.