... aș zice doar că ai inversat borcanele, primul e cu î/sînt și al doilea cu â/sunt. La mine așa e sau le-am încurcat eu. Dat fiind că, după dezarhivare, nu par a avea vreo deosebire în denumire, e ușor să le încurci. Sau greșesc eu undeva?
Dacă instalez și activez „clasic”, subliniază formele „corecte”, vezi anexa.
[ Modificat: 23 Februarie 2009 03:13 AM de Cattus Thraex ]
... aș zice doar că ai inversat borcanele, primul e cu î/sînt și al doilea cu â/sunt. La mine așa e sau le-am încurcat eu. Dat fiind că, după dezarhivare, nu par a avea vreo deosebire în denumire, e ușor să le încurci. Sau greșesc eu undeva?
Dacă instalez și activez „clasic”, subliniază formele „corecte”, vezi anexa.
Așa este, le-am încurcat! Deci, cel clasic este cu î iar al doilea este cel cu â. Se poate corecta în postul inițial?
- Descarci CocoAspell, versiunea pt MAC OS pe PPC sau pe Intel si o instalezi.
- Descarci unul sau ambele fisiere ale lui Lucian.
- Dupa dezarhivare prin dublu clic pe ele, pui directorul rezultat (directoarele rezultate) in Library/Application Support/CocoAspell (va mai fi acolo isntalat default alt director pt engleza)
- te duci la System Preferences/CocoAspell si faci clic, lasi aplicatia sa compileze dictionarul care va sfarsi cu un semn pozitiv ca totul e gata.
Scuze pt lipsa diacriticelor, sunt in Bulgaria si aici nu au romana setata…
Precizez, daca mai era nevoie, ca MS Office 2004/2008 sau orice alta versiune anterioara NU este compatibil cu Aspell, dar va merge cu toate aplicatiile bazate pe motorul Cocoa de la Apple: TextEdit, Pages, Nisus, Mellel, OpenOffice, NeoOffice etc. etc. etc.
Nu mă descurc cu el…cum îl activez? Acum scriu cu Romanian MacUser, mai am Spell Catcher activat în menu bar…pe ăsta cum îl fac să apară pe undeva unde să-l pot selecta?
Scuze, azi sunt mai prost (?)
Nu mă descurc cu el…cum îl activez? Acum scriu cu Romanian MacUser, mai am Spell Catcher activat în menu bar…pe ăsta cum îl fac să apară pe undeva unde să-l pot selecta?
System preferences -> Spelling -> Bifezi Romanian
Logout and login
[ Modificat: 17 Martie 2009 08:47 PM de chupakbra ]
În ce aplicație vrei să folosești CocoAspell și nu-ți merge?
Nu știu cum merge Spell Catcher și nici dacă interferează cumva cu CocoAspell.