O imbunatatire f importanta pentru mine. Au rezolvat bug-ul din smart mailbox ce nu stia sa ia numele din from sau text iar any nu functiona.
Acum pot sa setez un smart mailbox si sa o conving pe posesoarea iBookului ca e mult mai bine asa dinamic decat sa-si copie cate un mail cate unul cand vine…
Imbunatatire n-am vazut pana acum, dar o chestie am bagat de seama: la orice aplicatie apare (in column view), pe langa nume, versiune etc. si arhitectura: PowerPC. Deja???
mi-a luat ceva timp sa gasesc unde scrie
eu am avut surpriza neplacuta sa imi schimbe tastele win (clover) cu ctrl (am un win keyboard). Ce e interesant e ca ctrl + space deschide spotlight, dar win + c/v/x face copy/paste/cut (pana acum tasta de win se ocupa de amandoua).
In rest mi se pare nitelus mai rapid (sper sa nu fie din cauza restartului
Tot nu au reparat bug-ul cu open with… sau poate nu fac eu ceva ce trebuie… Daca setez un tip de fisier (sa spunem .avi) sa se deschida cu o anumita aplicatie, nu ar trebui automat sa se deschida orice fisier .avi cu acea aplicatie?
Eu nu am reusit asa ceva, dupa ce dau Open with si bifez aplicatia, fisierul resp. il deschide cu ce ii spun eu, dar altele similare nu.
<edit>
Am vazut mentionat in changelog suport pt fisierele RAW. S-a dumirit careva unde l-au ascuns? iPhoto nu imi deschide raw-uri si imi da si erori la importare (nimic schimbat)
Tot nu au reparat bug-ul cu open with… sau poate nu fac eu ceva ce trebuie… Daca setez un tip de fisier (sa spunem .avi) sa se deschida cu o anumita aplicatie, nu ar trebui automat sa se deschida orice fisier .avi cu acea aplicatie?
Daca atunci cand dai Open with… apesi alt si iti apare Always open with.. NU.
Daca dai info pe un fisier si dai ca tipul de fisier sa se deschida cu programul… (nu stiu exact cum scrie ca nu-l am in fata) atunci ar trebui sa deschida toate fisierele de acel tip cu programul ales. La mine nu e un bug, merge bine asa.
HOPAAA!!! Browsuiesc si eu forumul in Safari si dintr-o data ventilatoarele G5-ului o iau razna, apoi inceteaza. Aceeasi chestie se intampla dupa update-ul 10.3.9, parca. O fi un feature sau un bug?
HOPAAA!!! Browsuiesc si eu forumul in Safari si dintr-o data ventilatoarele G5-ului o iau razna, apoi inceteaza. Aceeasi chestie se intampla dupa update-ul 10.3.9, parca. O fi un feature sau un bug?
yeap, same problem here, pentru cateva zeci de secunde ventilatoarele incep sa pompeze la greu.