Multumesc, am inteles.
Am facut un font si am cateva intrebari referitor la salvare/generare:
In primul rand ma intereseaza sa le folosesc si pe Mac si pe Windows
1. Cum trebuie generate sa fie ok la printare, sa nu trebuiasca convertite, .otf?
2. Mai pot dupa aia sa le grupez intr-un suitcase, cum practic le am acum, in momentul cand deschid un font in Fontlab, imi apar toate formele care le are, Regular/Italic/Bold, etc.?
3. Am instalat fontul acum, generat .oft, practic l-am bagat in Library/Fonts. Incerc sa scriu cu el si nu reusesc sa folosesc din tastatura RO Aluminiu de Mac shortcut-urile pentru diacritice. Ar trebui sa le schimb map-area? Sau asa cum este in poza si instructiunile tale sunt mapate corect ?
Ideal ar fi fost daca as fi reusit sa le mapez exact pe tastele care sunt pe tastura RO de Mac , chiar daca schimb unicode in locul parantezelor si cand selectez tastura in Romana sa fie pentru maparea custom care am facut-o eu. In US ... cum este default in US.
Multumesc pentru ajutor si rabdare !
PS: Daca se complica treaba pentru Mac/Windows, zi-mi te rog o varianta de salvare/generare doar pentru MacOS (10.4, 10.5) sa fie ok.
dacuBurebista - 05 Iulie 2010 02:10 PM
acolo jos, unde scrie ‘unicode’, la mine e setat pe ‘name’
de aia ti-am incercuit
patratelele verzi sunt spatiile unde tu trebuie sa pui litera lipsa
daca setezi pe ‘name’ o sa si scrie la fiecare patratica ce trebuie sa fie acolo…