Conversie MKV in DVD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

stie cineva cum sa convertesc un MKV in DVD? Eventual sa pot adauga si meniu, editare, etc.

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vad ca ffmpegX stie mkv, asa ca trebuie sa fie simplu (dar de durata).

Sau Toast 10, unde poti sa adaugi si meniuri.

La ce te referi cand zici de editare? Nu prea poti sa faci multe cu mkv-urile. Eventual extragi fisierele video si audio din mkv (cu iMkvExtract) si apoi faci ce vrei cu ele.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

ma refeream la adaugarea unui meniu! de exemplu daca iei 2 x MKV sa poti sa creezi un meniu pentru ele.

sa incerc cu Toast 10…sa vedem ce zice! am pus si ultima versiune de perian…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

incearca cu iDVD

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
mediaconvertor - 26 Aprilie 2009 04:24 AM

incearca cu iDVD

merge tare greu daca incerc sa deschid un MKV. Cred ca ar trebui sa convertesc mai intai in AVI si apoi sa incerc cu iDVD. E o idee…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

chiar ma gandeam sa vad ce stie VideoMonkey. Am pus un mkv la muncit si arata cam ca in poza atasata. Va dura mai putin decat indica. Am un MacMini 1.83 GHz, 4GB ram si lucrez pe hdd extern WD MyBook

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

a durat cam 2h conversia si a rezultat un fisier mp4

http://farm4.static.flickr.com/3344/3475117519_2fea5856e1_o.png
http://farm4.static.flickr.com/3348/3475117603_5f84c61472_o.png

n-am iDVD instalat ca sa testez mai departe dar in zilele urmatoare il voi instala sa vad ce si cum

[ Modificat: 26 Aprilie 2009 04:14 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai e clar ca o sa mearga sa-i dai lui iDVD mp4-ul ala. Dar la randul lui il va converti in mpeg2, asa ca se va pierde din nou din calitate.

Cred ca cel mai convenabil e cu Toast.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Puteai să-l faci direct mpeg2.

Semnătură 

Membru retras.

‹‹ Ajutor cu FCP 6      iLife ’09 Travel Books ››