High Definition Audio and Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Este posibil sa conectez boxele mele logitech 5.1 la un iMac sau un MacBook Pro ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de exemplu, la modelul X-530 se specifică compatibilitatea cu mac-ul
scrie și in cartea tehnică
tu, care știi ce boxe ai, și le vezi, și ai calculatorul în față, dă-ne un răspuns wink
e posibil?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09
dacuBurebista - 04 Iunie 2009 01:42 PM

de exemplu, la modelul X-530 se specifică compatibilitatea cu mac-ul
scrie și in cartea tehnică
tu, care știi ce boxe ai, și le vezi, și ai calculatorul în față, dă-ne un răspuns wink
e posibil?

Păi sunt 3 mufe audio care ar trebui să intre în calculator, iMac are doar un singur port jack, mă gândeam că există un fel de 3rd party hardware care transpune același semnal celorlalte boxe astfel din toate boxele să se audă același sunet, un fel de fake high def.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

probabil să ai nevoie de așa ceva sau așa

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.10.08

Eu folosesc chestia asta ... trebuie sa iti instalezi inca vreo cateva soft-uri pentru ca toate cele 5 canale audio sa fie folosite full-time ... by default iti vor functiona sub-ul si left & right front channel.. center-ul si rear-ul nu vor fi utilizate decat atunci cand asculti/vizionezi un material care sa fie nativ 5.1.
Eu acum am instalat Soundflowerbed + AU Lab (asta il gasesti in Developer Tools-ul OSX-ului.. )
Iar apoi vine partea cea mai dragutza.. configurarea astora pentru a functiona asa cum iti doresti e un adevarat chin si daca in cele din urma reusesti ... atunci cand vei dori sa asculti muzica trebuie sa tii in permanenta soft-urile alea doua ruland in background (si nu sunt tocmai neglijabile - d.p.d.v al resurselor utilizate)

..asa ca, mult succes!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

vei avea nevoie de niste decodoare de sunet. De exemplu, sistemul Logitech z-5500 nu mai are nevoie de nici o piesa de hard externa

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
trapper - 04 Iunie 2009 04:04 PM

mă gândeam că există un fel de 3rd party hardware care transpune același semnal celorlalte boxe astfel din toate boxele să se audă același sunet, un fel de fake high def.

Pre-amplificator îi zice smile
Poți să pui și două Y-uri una în alta dar e pericol să “soarbă” prea mult curent din port și să nu-i placă asta mac-ului.
Da’ mai bine ia o cutie din aia cum au zis oamenii mai sus ca să ai 5.1 adevărat. nu doar 3x stereo

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

eu am 2 Y-uri si macul si AE-ul merg perfect.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)