Am creat un grup public pe Facebook numit Apple Romania. Oricine se poate abona la el, am scos doar optiunea de cine are voie sa scrie pe wall.
Am pus (sper ca e ok) ca sediu macuser.ro
Cei patru admini, dupa ce intra sa imi dea mesaj sa ii pun admini si acolo (daca vor).
Chiar ar fi o treaba sa intre cat mai multi si acolo si poate chiar facem o petitie asa cum trebuie (sincer mi se pare o idee foarte buna, toata lumea e pe Facebook mai nou din ce vad)
Da, dar din cei aprox 6800 de membrii inscrisi peste 2600 nu au scris nici un mesaj pe forum iar aproape o mie au scris unul singur.
Nu uita însă că sînt mii și de mii de macuseri care nu-s înscriși, doar citesc, iar mulți nici atît. Mai ales doamne și domnișoare, dar și mulți flăcăi. Soția e macuser activ de ani de zile, de ex.; fi-meo 2, de asemenea (scrie rar de tot, mai ales cînd are nevoie de ceva, altfel îi spune tac-so) etc. etc.
domnule, sunteti user cu numele “Romanian Macusergroup”?
In alta ordine de idei, am dat add la friendship asa ca astept un accept
Ce am facut eu acum e group, poate nu era atunci cand a fost creat userul de mai sus, dar la group poate aplica orice alt user, si se pot discuta etc alte chestii.
Ca sa intrati dati doar “apple romania” la search si primul hit suntem noi :D (mai este un grup facut de cineva cu acelasi nume, dar e closed si cred ca nu e functional de ceva vreme)
Sa ne strangem acolo, trimitem si la prieteni care nu au treaba, dar au facebook, si cine de aici vrea sa scriem ceva acolo (eu eventual daca se face ceva o sa pun news and stuff pe el constant de pe Iphone), poate chiar il facem mare si putem face o petitie asa cum trebuie
[ Modificat: 14 Ianuarie 2010 09:14 PM de lyncks ]
Nu uita însă că sînt mii și de mii de macuseri care nu-s înscriși, doar citesc, iar mulți nici atît. Mai ales doamne și domnișoare, dar și mulți flăcăi. Soția e macuser activ de ani de zile, de ex.; fi-meo 2, de asemenea (scrie rar de tot, mai ales cînd are nevoie de ceva, altfel îi spune tac-so) etc. etc.
Sunt de acord cattus, cunosc si eu astfel de exemple.
poti sa il pui si in fruntea oricarui caine vagabond si tot nu o sa ai fani apple vei avea curiosi
credema, de 2-3 ani toate magazinele APR incearca sa stranga fani, sa formeze un grup doar cu pasionati de mere
este foarte greu, dar asta nu inseamna ca este si imposibil :D
oricum din cate am auzit la anu sunt sanse de 70% sa avem Apple Romania :D