poti sa il pui si in fruntea oricarui caine vagabond si tot nu o sa ai fani apple vei avea curiosi
credema, de 2-3 ani toate magazinele APR incearca sa stranga fani, sa formeze un grup doar cu pasionati de mere
este foarte greu, dar asta nu inseamna ca este si imposibil :D
oricum din cate am auzit la anu sunt sanse de 70% sa avem Apple Romania :D
Nu cred că avem nevoie de fani Apple care să semneze petiţia. E de ajuns să fie oameni care îşi doresc să folosească un produs Apple şi ar vrea să-l folosească în limba română, să-l cumpere mai ieftin şi, în primul rând, să-l găsească atunci când apare în magazin, nu după jumătate de an.
Să ştiţi, în România preţurile nici nu sunt aşa de mari. Problema e în toată Europa unde brusc 1 dolar se transformă în 1 euro. Şi raportul euro/dolar e de vreo 1,5.
Înţeleg că UE ne pune o grămadă de taxe, dar totuşi nu cred că sunt taxele chiar aşa de mari iar în SUA chiar aşa de mici ca să se justifice.
Adevărul e că sunt puţini escroci ăştia de la Apple.
Cât despre iTunes Store, va veni şi în România în curând. Apple lucrează împreună cu casele de discuri ca să creeze licenţe pan-europene (problema nu e că nu se vrea, dar ţările din UE toate au propriile organizaţii de licenţiere şi nu prea vor să cedeze asta unui organism european). Dar se lucrează deja de un an, s-au încheiat acorduri cu asociaţia producătorilor de fonograme din mai multe ţări printre care Marea Britanie şi Franţa parcă. La Germania e mare problemă.