7 din 9
7
We want Apple Romania!
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Poate si administratorii ar dori ca topicul sa fie si o stire pe prima pagina ca toti vizitatorii site-ului sa mai adauge cate o semnatura!

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.02.11

Super initiativa! Am vazut-o abia acum, a ajuns la 800 semnaturi!

Semnătură 

MacBook 13” 2.16 GHz, 2 Go RAM, 667 MHz
MacBook Pro 15” 2.66 GHz, 4 Go RAM, 1067 MHz
Time Capsule 500 Gb
iPhone 3G 16 Gb
iPod nano 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Acum sincer… dacă vreunul dintre voi ar fi factor de decizie la o companie mare, ar risca o investiție de milioane de euro pentru că niște băieți au facut o petiție cu 800 (!) de semnături ?

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

si la 10.000 e nesemnificativ…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

Nu cred că e o decizie atât de mare, plus că ei oricum au asta în plan (lansarea în România). Așa o petiție poate să influențeze momentul. Iată totuși că de când este petiția asta a apărut localizarea de iOS, au lansat site-ul românesc apple.com/ro, și mai nou au lansat localizări pentru Mac OS X. Totuși acum 2 ani, nu aveam nimic de la Apple.

Acum poate e mult spus că toate astea au legătură directă cu petiția, dar petiții asemănătoare sunt și în restul Europei de est. Și împreună petițiile astea au strâns foarte multe semnături și s-ar putea să fii influențat deciziile Apple pe ici pe colo.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRank
Jr. Member

Apropo, eforturilor noastre s-au alăturat și restul est-europenilor. Puteți da o semnătură și la http://multiapple.com

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Hai fete și băieți!

Din Ro suntem numai 8 semnatari!

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRank
Jr. Member

Mai tare e că și din cele 8 semnături din RO, 5 sunt pentru limba maghiară.

Semnătură 

We Want Apple Romania!

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

Este foarte frumos, numai că deciziile nu se iau pe vorbe, ci pe fapte. Apple Polonia nu a apărut din cauza vorbelor, ci din cauză că polacii sînt făptași. Nu vreau să te descurajez, doamne ferește. Cît despre localizare, mai bine tăcere…

Si ce anume au facut Polonezii si noi nu putem?

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRank
Jr. Member
Jose Rodolfo - 24 Februarie 2011 12:25 PM

Acum sincer… dacă vreunul dintre voi ar fi factor de decizie la o companie mare, ar risca o investiție de milioane de euro pentru că niște băieți au facut o petiție cu 800 (!) de semnături ?

Poate sunt naiv dar nu cred ca investitia e de “milioane de euro” si oricum pt Apple un milion de euro e echivalentul unui leu. Compania asta are, daca nu ma insel 26 de miliarde de dolari in cash! in rezerva proprie, nu in valori sau pe bursa sau mai stiu eu cum…Evident, asta nu e un motiv ca sa ii chletuiesti aiurea. Ideea era sa nu iti faci griji ca Apple are de unde.

Un argument puternic ar trebui sa fie vanzarile. Eu cred ca in Romania Apple vinde foarte bine, mai ales in comparatie cu venitul mediu. Mergi in orice Mall sau cafenea si numara Iphone-uri. Dupa mine, sunt la fel de multe ca Nokia si Samsung. Alta idee ar fi sa facem un tabel intre Romania si orice tara care are deja reprezentanta in care sa comparam numarul de locuitori, venitul mediu pe cap de locuitor si numarul de produse Apple. Eu cred ca ar fi mari surprize, Romania fiind o tara deosebita. Problema ar fi de unde luam datele privind vanzarile…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRank
Jr. Member
Cattus Thraex - 03 Iulie 2009 09:40 PM
saunter - 03 Iulie 2009 09:25 PM

Vreau să vă atrag atenţia că am lansat o campanie „We want Apple Romania”, prin care să încercăm să forţăm puţin mâna Apple să vină cu reprezentare directă în Romania. Site-ul campaniei este http://www.wewantappleromania.com.

Este foarte frumos, numai că deciziile nu se iau pe vorbe, ci pe fapte. Apple Polonia nu a apărut din cauza vorbelor, ci din cauză că polacii sînt făptași. Nu vreau să te descurajez, doamne ferește. Cît despre localizare, mai bine tăcere…

Si ce anume au facut Polonezii si noi nu putem?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

au cumpărat produse apple, atât cât să justifice rentabilitatea unui centru de profit apple

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aia din Cupertino se roaga de Jobs sa faca un Apple Store la ei acasa. Cu toate astea se pare ca nu e rentabil. Nu au piata suficienta. Si cred ca nu e familie in oraselul ala care sa nu aiba cel putin un produs Apple in casa.
LOL
Asa ca….

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRank
Jr. Member

@dacuBurebista Iar noi nu? Eu vad la fel de multe aifoane cum vedeam 6230 odinioara…. Bine poate Macurile nu merg la fel de bine dar un magazin Apple oficial ar ajuta mult si vanzarile de Mac. Iar faptul ca in fiecare MediaGalaxy e un spatiu dedicat Mac imi spune ca merg bine si Mac-uril ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti.

@STef In Cupertion vin/sunt 12 mii de angajati apple din 60 de mii de locuitori - se intelege ca cei 12 mii au deja produse apple (eventual primite moca sau cu reduceri) si fac cadou si celorlalti. In plus, Steve Jobs le-a spus ca sunt 2 magazine Apple in 2 orase vecine deci zona e acoperita. Pe langa faptul ca Romania are 20 de mil de locuitori iar Buc 2 mil , nu 60 de mii, cel mai apropiat Apple Store de Bucuresti e in Polonia ... Mare diferenta. Sper ca nu ma insel dar din ce stiu eu Ungaria nu are Apple Store oficial, nici Bulgaria.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Lion va veni tradus 100% în ungurește și cu Voice-Over în ungurește.

În românește nu. Cu toate că ungurii sunt doar 10 milioane - jumate cât noi.

Părerea mea personală este că Apcom trage cât poate ca să NU vină Apple în România pentru a putea avea în continuare aceleași adaosuri comerciale nesimțite.

Din nou, părerea mea personală este că în loc să plângem că de ce nu vine Apple, ar trebui să ne străduim să scăpăm cumva de arabițoii de la Apcom.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

7 din 9
7