Totul e in regula pe Mac, dar se pare ca nu exista compatibilitate la un anumit nivel cu PC-urile. Am scris acest articol cu diacritice si se vede bine pe Mac, dar pe PC apar patratele in loc de “sh” si “tz”.
Any ideas?
Totul e in regula pe Mac, dar se pare ca nu exista compatibilitate la un anumit nivel cu PC-urile. Am scris acest articol cu diacritice si se vede bine pe Mac, dar pe PC apar patratele in loc de “sh” si “tz”.
Any ideas?
De tras l-ai tras, dar nu ai citit și documentația, stufoasă și plictisitoare desigur, dar utilă, după cum se vede. Vezi că la rubrica .RO există și versiunea românească nițel revizuită și abreviată.
Lectură plăcută!
Vino mîine (joi 29 iunie) la Salamandra la orele 18.00 și mai vorbim. Dacă dai o bere-două-trei, îți spun cum rezolvi trebile astea fără să le mai citești. Răspunsul la fiecare întrebare esențială face o bere esențială.
Salamandra asta e in Bucuresti? Cam departe de Oradea. Departe si de Cluj, unde voi fi maine. Dar multumesc, oricum.
Na, voi lua documentatia “stufoasa si plictisitoare desigur” si o voi studia. 10x
Salamandra asta e in Bucuresti? Cam departe de Oradea. Departe si de Cluj, unde voi fi maine. Dar multumesc, oricum.
Na, voi lua documentatia “stufoasa si plictisitoare desigur” si o voi studia. 10x
Erau unii de prin Timișoara, Cluj, Oradea… care întrebau cum să facă un macuser meeting local? Ați făcut fraților vreunul pîn-acuma? Simplu… Dacă tot ești la Cluj, te întîlnești cu Alex Cioba măcar? Sau nici nu știi cine e?
Chiar mă bate gîndul să fac un Romania Macuser Tour…
Chiar mă bate gîndul să fac un Romania Macuser Tour…
Tabara de vara Macuser redivivus? De fapt ce redivivus, ca a ramas doar la stadiul de idee…
Nu e chiar același lucru, dar rămîne valabilă. Păi tocmai trecui pe la tine prin zonă și ar fi super. Alege a time and a place. Și costurile.
NOTĂ. Dacă te duci pe site și găsești ceva, să zicem, la Vatra Dornei, numai laude. Nu suflă o vorbă că, pînă acolo, vreo 30 de km mergi cu viteza 1 și 2 (maxim 30 km/oră), iar prețurile de 4-5 stele nu justifică serviciile (fără calificativ). Și ne plîngem că nu vin turiști străini, care - nu-i așa - ar trebui să admire asemenea comportament.
Vino [...] la Salamandra la orele 18.00 și mai vorbim. Dacă dai o bere-două-trei, îți spun cum rezolvi trebile astea fără să le mai citești. Răspunsul la fiecare întrebare esențială face o bere esențială.
Eu propum asa (cum am mai propus mai demult, de altfel): sa incercam sa facem din intalnirile la Salamandra (si) “scoala”. Hai sa vedem cum iese treaba de maine, cu lectia lui Iaru despre fonturi si daca e OK, o putem repeta data viitoare cu diacriticile. Pot sa filmez aceste prezentari, iar Tudor le poate pune pe site si asa are toata lumea acces.