Aseara mi-a venit ideea sa imi import toate fotografiile mele in acest program. Toate bune si frumoase, trecand peste partea ca dureaza aproape infinit sa faca acest task (mentionez ca am debifat optiunea de a le recopia el in folderul iPhoto) si pe la ora 7 dimineata ma trezesc ca iPhoto sa blocat pe la 22000 remaining (mentionez ca am pus la indexat 34000 foto, o mica parte din fotografiile personale). Iar cu ocazia acesta mai am o problema cu iTunes care se pare ca se intampla ceeasi problema (din 10.000 de mp3-uri) se blocheza la un moment dat “Not Responding”.
Daca tot ma chinui sa le import, merita iPhoto ? In sensul ca vreau sa gasesc usor fotografiile sa ma apuc sa le sortez si cum as putea face asta cel mai usor? El stie sa mi le puna dupa data macar ?
dumnezeule, eu sunt si fotograf si tot n-am atatea poze )) daca nici una din solutiile de mai sus nu merg, io zic sa apelezi la optiunea de a-ti mai cumpara 2GB RAM :D.. e meeega ieftin! cat un film la Mall ) macar o sa injumatatesti timpul
Aseara mi-a venit ideea sa imi import toate fotografiile mele in acest program. Toate bune si frumoase, trecand peste partea ca dureaza aproape infinit sa faca acest task (mentionez ca am debifat optiunea de a le recopia el in folderul iPhoto) si pe la ora 7 dimineata ma trezesc ca iPhoto sa blocat pe la 22000 remaining (mentionez ca am pus la indexat 34000 foto, o mica parte din fotografiile personale). Iar cu ocazia acesta mai am o problema cu iTunes care se pare ca se intampla ceeasi problema (din 10.000 de mp3-uri) se blocheza la un moment dat “Not Responding”.
Hm…
Asta e echivalent cu mesajul cuiva, mai acum vreo doi ani, care întreba de ce s-a blocat procesorul de text cu fișierul lui de peste o mie de pagini…
Nu mi se pare normal sa se blocheze (acesta fiind principalul motiv pt care am achizitionat un computer MAC), o sa merg la un distribuitor Apple (cel mai probabil Baneasa Shopping Center) si o sa ii intreb daca e normal. Nu cred ca specifica nicaieri cate fotografii suporta iPhoto sau cate Mp3 uri iTunes, in mod normal si 1.000.000 de fotografii ar trebui sa suporte.
Nu mi se pare normal sa se blocheze (acesta fiind principalul motiv pt care am achizitionat un computer MAC), o sa merg la un distribuitor Apple (cel mai probabil Baneasa Shopping Center) si o sa ii intreb daca e normal. Nu cred ca specifica nicaieri cate fotografii suporta iPhoto sau cate Mp3 uri iTunes, in mod normal si 1.000.000 de fotografii ar trebui sa suporte.
omule, chill… calculatoarele apple sunt mult mai bune, adik daca pe mac iti arata 1000 de ore, pe win fi sigur ca iti va arata “o viata de om” ) ideea e, ca el in timp ce introduce pozele in baza de date, le si scaneaza pentru face reognition, sa-ti catalogheze toate persoanele dupa anumite criterii, deci e mai complicat.. e si el mic, ce memorie ai? si ce procesor?
vorba aia.. mancatul nu-i asa usor precum crede lumea
Absolut, aș mai pune un zero, zece milioane la rezoluție maximă de 10 megapixeli bucata. E drept că nu ar încăpea pe disc, dar nici asta nu spun șmecherii ăștia, cîte poze de zece megapixeli bucata încap pe un disc.
Și eu zic că e mai bine să vinzi mac-ul ăla, nu e bun. Un Asus suportă și mai multe poze simultan.
Computerul este un MacBook Pro Late 2008 , 2.4ghz P8600, 2gb ram ddr3, etc etc conectat la un Hdd extern My Book 500gb pe care se afla pozele. A doua incercare de a introduce aceste poze sa oprit pe la 20.000 fata de 22.000 data trecuta deci progresam :D. Cattus Thraex nu o sa vand macul pt ca sunt multumit de el dar faza asta chiar ma deranjeaza si cel mai mult cu iTunes pt ca imi pot asculta propria muzica pt ca el nu este in stare sa importe niste discografii. Intrebarea mea este voi care foto aveti in iPhoto si cata muzica in iTunes ? Oi fi io mai special si mi-o trebui un MacPro Two sa vad niste poze si sa ascult muzica.
Computerul este un MacBook Pro Late 2008 , 2.4ghz P8600, 2gb ram ddr3, etc etc conectat la un Hdd extern My Book 500gb pe care se afla pozele. A doua incercare de a introduce aceste poze sa oprit pe la 20.000 fata de 22.000 data trecuta deci progresam :D. Cattus Thraex nu o sa vand macul pt ca sunt multumit de el dar faza asta chiar ma deranjeaza si cel mai mult cu iTunes pt ca imi pot asculta propria muzica pt ca el nu este in stare sa importe niste discografii. Intrebarea mea este voi care foto aveti in iPhoto si cata muzica in iTunes ? Oi fi io mai special si mi-o trebui un MacPro Two sa vad niste poze si sa ascult muzica.
dacuBurebista: acel soft este gratis ?
Cu siguranță, inginerii de la Apple nu au luat în calcul vreodată că cineva va pune zeci de mii e poze în biblioteca iPhote, cred că au luat în calcul sute, eventual una-două mii de poze per sesiune de import.
... după cum, niciun programator de procesor de text nu a luat în calcul că cineva are un singur fișier .doc ori .rtf cu toată Biblia. S-au gîndit, logic, că acel cineva are Biblia are pe cărți/capitole, nu toată într-un singur fișier.