Sal all,
Am vrut sa vad un film tras de pe torent( gen torrent-rar),am deschis VLC-ul si am incercat sa deschi filmul….surpriza nu imi merge. Mentionez ca pe windows am reusit sa deschid filmul cu VLC-ul. Am ultima versiune de VLC instaata pe mac.Stie cineva cum pot deschide fisiere “rar” cu VLC-ul pe mac?
Sal all,
Am vrut sa vad un film tras de pe torent( gen torrent-rar),am deschis VLC-ul si am incercat sa deschi filmul….surpriza nu imi merge. Mentionez ca pe windows am reusit sa deschid filmul cu VLC-ul. Am ultima versiune de VLC instaata pe mac.Stie cineva cum pot deschide fisiere “rar” cu VLC-ul pe mac?
Rareori, unele filme nu se pot deschide cu VLC, așa e. Încearcă și cu Movist ori cu MPlayer OSX Extended, trebuie să meargă, dacă zici că nu e corupt fișierul și pe Windows merge.
Despre diferențele dintre VLC de Windows și de mac nu-ți pot răspunde, deoarece nu folosesc VLC de Windows. De fapt, VLC a apărut inițial pt Linux, după aia s-a portat și pt alte platforme.
Sincer eu te sfatuiesc sa renunti la VLC. L-am instalat si eu pe MB dar am ajuns la concluzia ca Quicktime si DVD Player (care sunt implicit in OS) te slujesc cu mare succes.
Sincer eu te sfatuiesc sa renunti la VLC. L-am instalat si eu pe MB dar am ajuns la concluzia ca Quicktime si DVD Player (care sunt implicit in OS) te slujesc cu mare succes.
filmul este descarcat de pe torrent in format rar…cu vlc for win merge foarte bine,in schimb pe mac nu. Am inteles ca ar merge cu simplyrar…..am incercat si aceasta varianta dar nu am reusit. Cred ca nu stiu sa folosesc eu simplyrar-ul.
filmul este descarcat de pe torrent in format rar…cu vlc for win merge foarte bine,in schimb pe mac nu. Am inteles ca ar merge cu simplyrar…..am incercat si aceasta varianta dar nu am reusit. Cred ca nu stiu sa folosesc eu simplyrar-ul.
Păi încă nu ai dezarhivat filmul? Cum să meargă dacă e încă arhivat rar! Sînt multe dezarhivatoare care știu să unrar-uiască, StuffIt Expander, Unarchiver, unrar etc. etc. Caută la versiontracker.com unul din astea…
În windows, VLC-ul citește direct o arhivă rar?
E clar că eşti, totuşi, un pic blond: .rar e un fişier comprimat. Windows are, în zona asta, un mic avantaj, pentru că dezarhivează fără să te-ntrebe, astfel că ţie ţi se pare că nici n-ai arhivă.
Deci: caută fişierul rar cu numărul 00 sau fără număr şi dezarhivează-l, pînă obţii un nou fişier cu terminaţia .iso. pe ăsta îl montezi sau îl tragi în vlc. Acum e clar? Dacă nu, îţi pun un desen. (pe care şi blondele îl vor putea pricepe)
este pentru prima oara cand lucrez cu astfel de fisiere. O sa incerc si te anunt.Mersi
Dacă ai un dezarhivator care știe rar, faci dublu clic pe primul fișier, de regulă .rar00 și o ia la vale. Dacă nu ai niciun dezarhivator care știe rar, instalează unul, ți-am dat cîteva exemple.
Nu e vorba de VLC aici, ci de faptul că nu ai dezarhivat fișierele. MAC OS X are suport intern pt .zip și .gzip, altfel trebuie un dezarhivator suplimentar.
Ca să nu zăpăcim omul, ar trebui să-i recomandăm The Unarchiver şi să uite de problemă. http://wakaba.c3.cx/s/apps/unarchiver.html
Bifezi toate opţiunile şi astfel toate arhivele se vorv deschide la dublu clic. Ar mai fi Unace, pentru arhivele de tipul .ace, exotic şi aproape uitat. http://unacex.sourceforge.net/
In filmul descarcat de mine arhiva rar incepe de la 003 pana la 039.Am incercat cu unrarx si nu a mers acum incerc cu simplyrar. Am facut cum mi-ai zis…am selectat prima arhiva adica cea cu 003 si am dat extract intr-un anumit folder…sa vedem ce iese….pana acum vad ca se chinuie sa faca ceva. :D
Sal all,
fisiere ‘‘rar’’ sunt dezarhivate cu http://wakaba.c3.cx/s/apps/unarchiver.html (open ..pe film, se face dezarhivarea acestuia cu extensie rar ..in locul in care vrei tu .. progr stie sa dezarhiveze mai toate formatele)
descarci VLC ultima vers. 1.0.2 , setezi sub pt film si cam asta e…