in revista scria gresit ca as fi “fost” consultant IT. De fapt am un job full-time.
Altfel, “Pe scurt… Romania!” imi ia trei ore pe saptamina: o ora inregistrarea, o ora montajul, si inca o ora drumul dus-intors cu masina din Bucurestii Noi pina in Titan
P.S. exista vreun model de marketing care se aplica podcast-urilor? sau mai precis, cum poti sa scoti bani din podcast-uri?
Teoretic se pot scoate bani, daca faci un podcast cu o audienta fenomenala ai putea gasi advertiseri dispusi sa-si bage reclamele lor audio in interiorul show-urilor. In USA se practica asta, la noi nu cred ca va prinde vreodata. E ca si cum ar fi o emisiune radio cu reclame, numai ca aici exista riscul numit FFWD.
Teoretic se pot scoate bani, daca faci un podcast cu o audienta fenomenala ai putea gasi advertiseri dispusi sa-si bage reclamele lor audio in interiorul show-urilor. In USA se practica asta, la noi nu cred ca va prinde vreodata. E ca si cum ar fi o emisiune radio cu reclame, numai ca aici exista riscul numit FFWD.
De fapt asa scot bani podjacker-ii. Un podjacker isi face singur un RSS spre episoadele tale, pe care le “imbogateste” cu reclame, si iti garanteaza o audienta misto prin tot felul de mijloace (pe care de fapt le-ai putea ataca si singur), pompind astfel reclamele—care n-au nici o legatura cu podcastul tau cinstit si necomercial—spre ascultatori.
Si face el asta pina cind atit de multi dintre ascultatorii tai se satura, incit podjacker-ului nu-i mai iese profit din reclamele lipite, dupa care te lasa in pace, cu 8 ascultatori ramasi, din care 6 au murit luna trecuta si 1 e FBI-ul.
There are a significant number of cartoons from the 30s and 40s that are no longer protected by copyright, allowing for their free distribution. Vintage ToonCast looks to provide these short cartoons to video iPoders via iTunes. A new cartoon will be released each week. Many of these cartoons come from an era before political correctness and may be considered offensive and inappropriate for children by today’s standards. Additionally, handpicked short films from sponsors will be released on a monthly basis. These films may contain adult language or situations, resulting in the “explicit” label.
In general Photoshop-ul e pe lista mea de preferinte (cel de la job), insa acasa mai am : Best Of You Tube, Fashion (ptr prietena), National Geographics si Discovery, + ceva podcasturi de cooking and yoga stuff.