3 din 3
3
Podcast-urile preferate
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 03.09.06

cred ca in viitor podcast-urile o sa inlocuiasca TV-ul asa cum il stim noi azi. N-o sa isi mai permita nimeni sa astepte ora la care sa se poata uita la emisiunea preferata. Mai este pana atunci, chiar daca pe mine m-ar avea client de pe acum. E adevarat ca nu e rentabil pt ei sa puna emisiunile ca podcast pe net, ca atunci nu s-ar mai uita nimeni la reclame. Ca idee ma gandeam sa puna reclame in podcasts asa cum pune realitatea stirile in bara de jos… ceva grafici dragutze sau doar text… si atunci sigur ti-ar atrage atentia daca ar fi intr-adevar bune. Exista posibilitatea sa faci podcast-uri disponibile doar utilizatorilor care au platit pentru ele? Cum? Prin linkuri de download personalizate? Ma refer la o solutie buna, ne-hack-abila.

Semnătură 

Paralelipiped dreptunghic, aparent plastic, alb si lucios cu: butonase, suprafata luminoasa, crapatura gri cat diametrul unui CD

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Si eu urmăresc câteva podcasturi…

Am creat o pagina de web in acest sens,sper să fie usor de accesat

http://web.mac.com/pegasosii/PegasosII/Linkuri_preferate.html

AppleTV are de asemena posibilitatea de a urmări podcasturi fără a le mai downloada…totul merge in streaming si se pot adăuga la Favorites

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Nu dau link-uri ca oricine si le poate gasi in iTunes:
-Extralife Radio cu Scott Johnson, cel responsabil cu comic-ul myextralife.com, Obsidian si Brian, un podcast geek-oriented despre de toate si nimic smile
-The Instance, tot cu Scott Johnson [theinstance.net] si Randy Deluxe, un podcast destul de casual/newbie-friendly despre World of Warcraft. Merita urmarit chiar si cei care nu mai joaca WoW pentru ca acopera stiri, opinii, etc.
-Virgin Worlds cu Daren sau Brenden [virginworlds.com], un podcast despre stiri, opinii din lumea mmorpg-urilor. Recomand sa vizitati site-ul si sa intrati sub sectiunea Podcasts, Virgin Worlds include o colectie de podcasturi similare ce merita ascultate
-Shut Up We’re Talking, un podcast similar ca format cu Virgin Worlds, tot cu si despre mmorpg-uri dar orientat mai mult pe opinii decat stiri, sau mai bine zis opinii despre stiri smile
-Massively Online Gamer, un podcast foarte explicit cu injuraturi multe dar care merita pe deplin, despre mmorpg-uri si jocuri in general. Este un podcast foarte “down to earth” si foarte “straight to the point”, fara sugar-coating sau diplomatie. Ryan Verniere lucreaza pentru CCP [EVE Online] si Gary Gannon nu mai retin. Repet, nu lasati faptul ca astia doi injura sa va indeparteze de podcast, eu zic ca merita absolut pe deplin
-Mac Cast - take a guess wink
Din seria dance/techno/house/etc mixes on the go, recomand:
-Radio 538 Dance Department cu Dennis Ruyer - melodii noi, seturi ale invitatilor speciali, etc
-The Vocal Trance Session cu Armin van Buuren - seturi de aprox 1 ora
-David Guetta FMIF [F*ck Me I’m Famous] - la fel, seturi de aprox 1 ora

Si din seria podcasturi relativ esoterice
-Bonsaitalk, un podcast despre cei interesati de bonsai. Este mort insa, n-au mai scos episoade de vreun an dar merita ascultate cele cateva care sunt
-Josh in Japan, din nou, alt podcast care a iesit pentru moment pe margine insa merita ascultate toate episoadele daca vreti sa aflati de la un american din Japonia cum este tara, cum se mananca la restaurant, cum se circula cu metroul, etc. Practic acopera aspecte diferite despre viata in Japonia
-Tokyo Calling, un podcast similar cu cel de sus, al unui profesor de engleza din Tokyo

La urmatoarele podcasturi am dat unsubscribe din motive personale dar poate va plac voua:
-Warp Drive Active - un podcast bun [si care din cate stiu mai e activ] despre EVE Online
-Weekly Anime Review - exact ce spune si titlul

[ Modificat: 21 Octombrie 2008 09:52 PM de fishbone ]

3 din 3
3