Aţi văzut careva că http://www.apple.com/ro este acum în română? Nu e parcă tot site-ul complet, dar totuşi. Continuaţi să semnaţi petiţia We Want Apple Romania. Poate mai avem parte de surprize.
Eu sincer vă spun că nu prefer OSX în română deoarece sunt atât de obișnuit cu engleza încât îl văd ca pe un moft care mi-ar îngreuna munca de zi cu zi, cel puțin la început.
Dar ideea este excelentă pentru necunoscătorii de engleză însă la câte materiale interesante sunt prezentate în această limbă internațională pot spune, s-o înveți devine o obligație față de tine în primul rând
Eu sincer vă spun că nu prefer OSX în română deoarece sunt atât de obișnuit cu engleza încât îl văd ca pe un moft care mi-ar îngreuna munca de zi cu zi, cel puțin la început.
Dar ideea este excelentă pentru necunoscătorii de engleză însă la câte materiale interesante sunt prezentate în această limbă internațională pot spune, s-o înveți devine o obligație față de tine în primul rând
Așa o fi pentru tineret. Dar eu o să îi instalez lui tata tot ce se poate în română - e mult mai simplu decât să îi traduc prin telefon ce citește el în engleză de pe ecran.
așa, în română, dacă tot vorbim de localizare, n-ar trebui să uităm că nu e indiferent cum se face, adică nu oricine poate (știe) să o facă
eu vreau, tu poți, el/ea știe
speram ca 10.7 va fi complet in romana,mi-am pus sperante in Snow Leopard..dar se pare ca nu e inca complet
@Dacule - o sa fie bine,orice om greseste..aici traduc serios ca dupaia daca fac greseli imi da Eugen in cap:)
[ Modificat: 19 Octombrie 2009 04:55 PM de hamilton ]
Ei, e un inceput foarte fain!
Abia astept, candva, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, sa apara si sectiunea „magazin”. Atunci o sa pot sa zic si eu ca sunt in rans cu lumea buna, lumea din occident. Oricum, ca strategie de marketing e foarte bine ce a facut acum apple cu apple.com/ro, cred ca vor sari vanzarile (cat de cat, mai ales la ipoduri) si momentul nu e intamplator, inainte de lansarea lui windows 7.
In fine, numai de bine, deocamdata…
Incredibil! Pana si datele de firma (capital subscris etc.), apar pe site, conform legislatiei de la noi. Asa am aflat si care e capitalul subscris de Apple.
Iar eu continu cu localizare.
Apropo, am dat de un băiet interesant, direct de la Apple Inc - parte de soft. Vorbim zilnic, când avem timp. El e responsabil cu AppKit pt, deține sub semnătură codurile pt. AppKit de la Mac OS X. I-am arătat proiectul nostru. A fost foarte bine impresionat. Acum eu sper ca să dea și el vestea prin țara Apple Inc. că existăm. Iar 10.7 e deja în ‘under+construction+level+one’. Poate , poate răsare soarele și în buzunarul meu…
Eugen, poţi să-i vorbeşti şi de proiectele Safari în română şi We Want Apple România. Poate vor aprecia efortul acolo în Cupertino şi vor vedea că este interes. Cine ştie, poate vor începe şi ei să localizeze.