2 din 2
2
appleworks sau iWork in romana
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
roberto - 03 Ianuarie 2007 09:31 AM

in primul rind buone feste e felice anno nuovo…
Am deschis niste documenti facuti citeva ani inurma in limba romana cu format .doc, si sa verifica nisti lucruri faorte stranii: cel mai compatibil cu “convertarea” de la office este appleworks, in generis, dar cu fonturi romanesti vizualizeaza corecta suta la suta este numai cu textedit, pages asa si asa, dar appleworks de loc (limba de sistema impostata pe userul folosit: italiana). Atunci nu e problema legata cu limba de impostatie la sistema…chiar nu existe careva dracarie sau plugin oarecare care pemite la appleworks de a fie macar ca textedit si fara a imposta limba principala ca romana? Si inca am facut un user in romana dar nu reusesc sa fac asa ca in loc se vuzualizeaza menul general de sistema in engleza s-o faca in italiana, este careva escamotaj in directie aceasta?
Ciao a tutti.

Te chinui degeaba. Din seria veche, doar Claris 2.1 a avut versiune RO. AppleWorks, noua denumire de la Claris 5.x, la un moment dat, nu a avut niciodata suport RO. Cu Pages 2 si CocoAspell + dic RO merge, dupa cum va merge cu orice aplicatie cocoa.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

inteles…multumesc.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06
casar - 03 Ianuarie 2007 02:49 PM

Roberto mie imi merge cocoaspell numai cu pages 2 in paages 1 nu mi-a mers. tu ce vresiune de pages ai?

n-am avut timp pentru incarcarea versiunea a doua, dar prima citeste tot fara nici un adaus.

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

2 din 2
2