Mi-au raspuns din nou ...de data asta vorbesc cu Kris, mi-a cerut din nou datele ,si se pare ca tipu e cel care imi va verifica contul. I-am dat mail acum ,si vedem ce o sa iasa. I-am spus ca nu numai eu am problema ci inca o tona de oameni din Romania, si vedem poate le trezesc interestul incet. Nu ma las pana nu merge ca mi se pare o mare porcarie ca atatia useri sa aiba probleme si sa nu se fi facut ceva dupa atata vreme.
P.S.
Si inca o treaba. Cei care aveti cont pe SUA, puteti sa va downloadati SI sa updatati app-urile direct de pe telefon. Mergeti in Settings la telefon apoi la Store si da-ti sign out , va logati cu ID-ul din state si dati update lol. Si merge perfect. Apoi va relogati pe ro si cand da Marele Mar sa mearga si la noi store-ul , veti putea intra sa down normal.
[ Modificat: 16 Noiembrie 2009 04:18 PM de iTudy ]
Refund la ce? Nu trebuia sa ii agasezi ca oricum nu ajuta , trebuia sa raportezi doar problema si sa astepti sa rezolve de la ei , ca daca te enervezi pe ei nu vor rezolva mai repede…
Refund la.. aplicatiile pe care nu le-am putut folosi din vina lor!
De acord ca nu vor rezolva mai repede, dar asa cum ei isi permit sa isi bata joc de banii mei, asa imi permit si eu sa le ucid vreo 2-3 neuroni…
Sau poate e greseala mea ca nu mi-am spart telefonul pana acum si sa nu ma mai doara de appstore-ul lor?..
Daca nu vor remedia problema pana la sfarsitul saptamanii, le voi ura cele bune (in gand) si imi voi debloca telefonul.
o chestie tare ciudata….din itunes de pe mac nu pot downloada nimic (eroare 5002) pe cand de pe iphone(abonament de date 3G) nu am nicio problema…...mentionez ca folosesc acelasi cont…....
LOL! De abia acum si-a dat seama ca e o problema si a cerut “ajutor”?
Cum sa nu dai cu biciul in ei cand ii vezi asa lenti? Pe voi nu va ustura buzunarele? Sau poate sunt eu mai amarat, na…
Pai, a trecut mailul de la Rachel la Anne, la Kris si acuma la engineering team. Le-am specificat ca sunt multi useri cu problema in romania si ca sa vada daca poate sa rezolve. Si a zis kris ca a replicat eroarea si a trimis logul la engineering team sa rezolve ei ,si mi-au fixat unele chestii la contul meu. Deci poate in viitorul apropiat vor identifica problema si vor rezolva la toti. (Sper)
Mie mi-o dat la tehnic de ieri mailu, si inca nu pot sa cumpar nici de pe fri-gi nici din itunes. Nu au cu ce sa ne despagubeasca…. In afara ca traim intr-o tara invizibila pentru lumea evoluata, nu avem ce sa facem. Rabdarea e o virtute, si noi suntem obisnuiti cu asta de 20 de ani in coace.
clar este dela ei. eu tot incerc de sambata si nimic. faza este ca aveam un update la o aplicatie si am datsa vad ce face, culmea ca a mers. s-a downloadat frumos si merge, in schimb orice altceva ce vreau sa copiez fie ca este free sau cu bani, nu merge. :|