omnipage: dezastru continua si se mareste pe aplicatii OCR
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

puteti va rog sa-mi ziceti cum sau ce folositi voi ca software OCR in romana…am folosit omnipage si nu sunt cuvinte in nici o limba pentru a exprima rezultatul obtinut…  guy

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Abby Fine Reader pt. PC…  red face  da cele mai bune rezultate din pacate…

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am Readiris. Ei zic ca are acuratete de 99,999999…9 la suta: mielu’.
Are si romana printre limbi, dar: mielu’

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

abby rulez.. si ca mi-am amintit, le-am trimis un mail cu rugamintea de update si la mac… foarte prost este fine reader 5 pt mac, nu are termen de comparatie cu 8 de pc…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

da bine dar nu se puote de gandit de a scana trecand prin pdf si peurma textedit, sau appleworks si asemene? Da ca primim filuri in PDF li convertam in text puote s-ar primi ceva bun si nici nu e asa de complicat…
Cu ce sa puote de facut asta?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
roberto - 11 Iulie 2006 04:40 AM

da bine dar nu se puote de gandit de a scana trecand prin pdf si peurma textedit, sau appleworks si asemene? Da ca primim filuri in PDF li convertam in text puote s-ar primi ceva bun si nici nu e asa de complicat…
Cu ce sa puote de facut asta?

asa o idiotenie inca n-am vazut: da ca cumva nu sunt eu idiotul (nu exclud deoarece engleza si eu suntem ca apa cu focul) acest site CONVERTE GRATIS PDFuri in World, dar atentie…ca un fel de jpg incleieta, nu sa puote de modoficat in nici un mod…doar asa mai bine sa ramana pdf!
Da ca eu sunt idiotul mai bine asa, dar iata situl http://www.freepdfconvert.com astept cu nerabdare

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
altero - 11 Iulie 2006 02:09 AM

Eu am Readiris. Ei zic ca are acuratete de 99,999999…9 la suta: mielu’.
Are si romana printre limbi, dar: mielu’

Am instalat numai ce readiris versiune 11.4 pro…
Mi se pare eccelenta in comparatie cu abbyy fine reader pentru PC, am scanat 5 scrisoare de corispondenta interguvernamentala si fara nici o gresala!!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe bune? Ia sa mai incerc si eu, ca prea am rezultate proaste; oi avea vreo setare aiurea. Eu am versiunea Pro 11.0.0.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si vesti proaste (pe moment) de la abby… suportul mi-a spus ca nu se mai face nimic pt mac, ramane ceea ce e la 5, totul doar pt pc…
asteptam sa se trezeasca la realitate si ei…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ma ajuta cineva si pe mine sa fac OCR la un document de 2 pagini? Cum sa-l fac? jpg, pdf? la ce rezolutie?
10x

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eu te ajut, dar sa stii ca mie mi-au iesit prost de fiecare data. Putem incerca…
Fa-l pdf.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Si mie mi-a merrs versiunea 11.0 Readiris, cu acuratete mai mare chiar ecat ABBYY 8 pe PC. Singura problema (nu exclud ca as fi eu problema) este ca nu poate recunoaste text si imagine in acelas timp. De asemenea, se descurca mai slab decat ABBYY la recunoasterea tabelelor. Eu procesez in special lucrari stiintifice, in care uneori sunt tabele mari, ce se intind pe 4-10 pagini sau mai mult. Oricum, am facut o proba dintr-un pdf si nu a avut nici o greseala.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Merci altero! Mi-a rezolvat problema cu tabelul ala! smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)