puteti va rog sa-mi ziceti cum sau ce folositi voi ca software OCR in romana…am folosit omnipage si nu sunt cuvinte in nici o limba pentru a exprima rezultatul obtinut…
abby rulez.. si ca mi-am amintit, le-am trimis un mail cu rugamintea de update si la mac… foarte prost este fine reader 5 pt mac, nu are termen de comparatie cu 8 de pc…
da bine dar nu se puote de gandit de a scana trecand prin pdf si peurma textedit, sau appleworks si asemene? Da ca primim filuri in PDF li convertam in text puote s-ar primi ceva bun si nici nu e asa de complicat…
Cu ce sa puote de facut asta?
da bine dar nu se puote de gandit de a scana trecand prin pdf si peurma textedit, sau appleworks si asemene? Da ca primim filuri in PDF li convertam in text puote s-ar primi ceva bun si nici nu e asa de complicat…
Cu ce sa puote de facut asta?
asa o idiotenie inca n-am vazut: da ca cumva nu sunt eu idiotul (nu exclud deoarece engleza si eu suntem ca apa cu focul) acest site CONVERTE GRATIS PDFuri in World, dar atentie…ca un fel de jpg incleieta, nu sa puote de modoficat in nici un mod…doar asa mai bine sa ramana pdf!
Da ca eu sunt idiotul mai bine asa, dar iata situl http://www.freepdfconvert.com astept cu nerabdare
Eu am Readiris. Ei zic ca are acuratete de 99,999999…9 la suta: mielu’.
Are si romana printre limbi, dar: mielu’
Am instalat numai ce readiris versiune 11.4 pro…
Mi se pare eccelenta in comparatie cu abbyy fine reader pentru PC, am scanat 5 scrisoare de corispondenta interguvernamentala si fara nici o gresala!!!
si vesti proaste (pe moment) de la abby… suportul mi-a spus ca nu se mai face nimic pt mac, ramane ceea ce e la 5, totul doar pt pc…
asteptam sa se trezeasca la realitate si ei…
Si mie mi-a merrs versiunea 11.0 Readiris, cu acuratete mai mare chiar ecat ABBYY 8 pe PC. Singura problema (nu exclud ca as fi eu problema) este ca nu poate recunoaste text si imagine in acelas timp. De asemenea, se descurca mai slab decat ABBYY la recunoasterea tabelelor. Eu procesez in special lucrari stiintifice, in care uneori sunt tabele mari, ce se intind pe 4-10 pagini sau mai mult. Oricum, am facut o proba dintr-un pdf si nu a avut nici o greseala.