3 din 4
3
Am analizat filmul buclucaş. Ăla. Ştiţi voi care.
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

“buba” e o pata de lumina de pe umarul celui cu geaca din spate. e aceeasi cu cea de la frame-urile 344-347, se vede clar acolo cum isi schimba culoarea pe masura ce se intoarce ala.

1. geaca e deschisa. mai mari sunt sansele sa stea lipita de brat decat sa fie trasa. plus, nu stii cate masuri XXXXXL era de fapt, poate se poate intinde pana la calafat
2.nu stiu de ce zici ca trebuie sa fie dunga. E un punct pentru ca 2 cm in lumina, pe sectiunea pumnului meu e doar o piramida, nu o prisma. Deci e punct.
3. sireturile sunt pe lateral. pumnul vine doar la barba. au pe unde sa se duca.

nu cred ca pumnul e desenat. Chiar si asa, ideea e ca marinelul a impins un pumn spre falca unui copil dar a ratat? Moral e irelevant daca pustiul a fost rapid sau nu. Chiar si asa, nu cred ca e desenat nimic.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Să încercăm să rezumăm: gestul a existat. Cu asta sîntem de acord? Sau nu?
Eu rămîn la părerea că cineva a desenat un pumn mai mare, să dea bine pe ecran!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

eu ii dadeam 2 carabe daca m-ar fi injurat…
cine stie de ce a ridicat mana… oricat de copil ar fi, la o nesimtire nu poti spune “Multumesc”.
Acum, nu zic ca e corect, circumstantele sunt total necunoscute…. 
Poate totusi a fost un gest gen “pustiule… fi cuminte” si a vrut sa-i dea peste varful nasului cum se face de obicei cand un pusti nu isi vede in lungul nasului…
ca pustiul a fost rapid si s-a ferit e partea a doua… ca mogulii au pus pumn si au zis ca i-a umflat ochiu’ iar e partea a treia…
Parerea mea personala este ca pustiul rade ca Basescu nu a reusit sa-i dea peste nas, iar conotatia gestului este una singura: “mai iti curg mucii, mucosule, fugi de aici” si nu “sa-ti trag un pumn sa taci” cum vor toti a ne convinge.

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

sunt de acord cu rynn cminorplusb, a punctat corect
filmul e o făcătură, deja e clar și înțelegem și scopul lui
restul e politică și nu mă bag că mă umplu de c….t smile

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
iaru - 30 Noiembrie 2009 07:00 PM

Să încercăm să rezumăm: gestul a existat. Cu asta sîntem de acord? Sau nu?
Eu rămîn la părerea că cineva a desenat un pumn mai mare, să dea bine pe ecran!

Sunt de acord. Și mai adaug și eu o părere: cred că s-a modificat dinamica mișcării în momentul lovirii, astfel încât să pară mai rapidă și mai dură decât a fost în realitate. Ceva în genul unei mici compresii temporale, pentru a face să pară un “pumn tras cu sete” așa cum scria Gardianul, și nu o palmă fleoșcăită. Una peste alta: un eveniment fără importanță transformat într-o porcărie ordinară.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Şi eu, din ce am văzut, presupun că băiatul a zis ceva nepotrivit, iar Băsescu aşa cum îl ştim băiat cu simţul umorului s-a făcut că-i dă una la mişto. Nu prea cred c-a văzut negru în faţa ochilor şi s-a repezit să-i spargă faţa, aşa cum încearcă ceilanţi să ne convingă.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09

Ia analizaţi şi asta Guta si Roxana - BASESCU PRESEDINTE http://www.youtube.com/watch?v=mXe4f0dExRM
Tot fals? smile

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06
macul_albinei - 30 Noiembrie 2009 08:41 PM

Ia analizaţi şi asta Guta si Roxana - BASESCU PRESEDINTE http://www.youtube.com/watch?v=mXe4f0dExRM
Tot fals? smile

smirk Unde dai, și unde crapă…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Artistul - 30 Noiembrie 2009 08:32 PM

Şi eu, din ce am văzut, presupun că băiatul a zis ceva nepotrivit, iar Băsescu aşa cum îl ştim băiat cu simţul umorului s-a făcut că-i dă una la mişto. Nu prea cred c-a văzut negru în faţa ochilor şi s-a repezit să-i spargă faţa, aşa cum încearcă ceilanţi să ne convingă.

Poate a încercat doar să-l ciupească de bujorii din obrăjori, și ăla s-a ferit ca de ciumă. De i-au sărit șireturile de la capișon. Îl cred în stare pe Băse de multe lucruri dar să dea cu pumnul într-un copil… nu. Măcar de era copilul lui. Oare de aia are EBA buzișoarele alea?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Da băieți, aveți dreptate, din dinamica mișcării se vede clar că puștiul ăla nesimțit vrea sa-l lovească pe Președintele Traian Băsescu. Mă uit, citesc cu interes și văd că unii dintre macuseri se apropie de vertijul mintal al pedeliștilor care au ajuns să justifice orice. Absolut orice. Copilul să fie cât mai repede arestat pentru ultraj.

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07
sorin_27 - 30 Noiembrie 2009 09:09 PM

Da băieți, aveți dreptate, din dinamica mișcării se vede clar că puștiul ăla nesimțit vrea sa-l lovească pe Președintele Traian Băsescu. Mă uit, citesc cu interes și văd că unii dintre macuseri se apropie de vertijul mintal al pedeliștilor care au ajuns să justifice orice. Absolut orice. Copilul să fie cât mai repede arestat pentru ultraj.

ca maine, daca vei fi scuipat pe strada, va trebui sa taci….
si rabdarea are o limita…
asa as face si eu o reclama ca UE referitoare la discriminare:
“TTiganul cand iti baga mana in buzunar si te fura, o face de nevoie, cand iti mai violeaza si o bunica, e doar o joaca, cand baga cutitu’ in sor-ta ca sa-i fure telefonu’ e ca nu mai are credit…etc”

Nu spun ca poate unii nu au inceput sa justifice unele fapte inadmisibile (gen “cine-a tras in noi, 21-22”, sau de ce tiganii se numesc rromi)
dar de la asta la a accepta orice .. e mult.
dar deja deviem de la subiect, este sau nu trucata filmarea.
oricare ar fi fost motivul, actiunea, si momentul intamplarii, inducerea n eroare prin trucarea filmului original nu cred ca ne confera incredere in sursa si in adevaratul motiv al “aparitiei” acestei filmari.

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

faza e că iaru o să ia acuma o pauză la teve
smile smile smile

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Cu tehnologia de azi, poti denatura realitatea cand vrei, si cum vrei. E vorba doar de cunostiinte, experienta si mijloace (hai sa le spunem tehnice). Nu ma stiu prea bine la soft de prelucrare imagini, dar sunt convins ca daca iei “pixel cu pixel”, si ai sculele necesare, precum si o arhiva de filme/fotografii suficient de mare, il poti scoate si pe Mitrea, de pilda, pilot de F1 la Ferrari, castigator MP din Argentina…; si facand ulterior o noapte de amor cu regina Angliei…
Ideea ca acest film (daca este real), aceasta bomba cu neutroni, apare long, long after… something stinks. Sau asta era ultima arma, tinuta la rastel, in caz ca vin rusii?...

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

exagerări… e vorba doar de alegerea unui primministru…
despre asta e vorba
în rest, e doar nesimțire balcanică explicată prin prisma grelei moșteniri, gripei aviare&porcine;, cernobîlului și televizorului
cred că iaurțelul ăla minunat, va rezolva balonarea
smile

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

As vrea sa atrag atentia ca iaru a cerut numai comentarii tehnice. In plus, nu suntem la Discutii Generale! In care frame sunt romii, unde-s tiganii si care e brush-ul pedelistilor?

3 din 4
3