Imprimanta foto ieftina?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Constanta
Macuser din: 18.05.08

Salut,
Vreau sa-mi fac cadou de sarbatori o imprimanta foto, in ideea ca am o groaza de fotografii in format digital si parca nu ma lasa inima sa scot la un laborator foto 300 de poze. As prefera sa mi le prelucrez singur, sa le printez si apoi sa le asez frumos in albume.
Problema este ca nu pricep la imprimante, in general, asa ca cele foto, in particular, reprezinta un mare mister pentru mine.
So… ceva idei? Marci, modele, preturi?
Multumesc.

PS. Buget alocat, undeva in jurul sumei de 300-350 de lei.

Semnătură 

Do not panic. Ok, panic!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

http://www.f64.ro/imprimante-foto-a3-a4.html

n-aș dori să se considere reclamă...

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
crocodilul - 20 Decembrie 2009 07:40 PM

Salut,
Vreau sa-mi fac cadou de sarbatori o imprimanta foto, in ideea ca am o groaza de fotografii in format digital si parca nu ma lasa inima sa scot la un laborator foto 300 de poze. As prefera sa mi le prelucrez singur, sa le printez si apoi sa le asez frumos in albume.
Problema este ca nu pricep la imprimante, in general, asa ca cele foto, in particular, reprezinta un mare mister pentru mine.
So… ceva idei? Marci, modele, preturi?
Multumesc.

PS. Buget alocat, undeva in jurul sumei de 300-350 de lei.

din motive de comoditate, am și eu o imprimantă HP D2460 care face și poze. La un calcul sumar, fotograful din fața blocului mă scoate mai ieftin și mai rapid cu .80 lei poza mică și 1.50 poza mare. Eu aș pierde juma de zi pe așa ceva, iar încărcatul cartușului + hârtia nu mă scot deloc mai ieftin. Nu mai zic de timp. E drept, nu e o imprimantă specială pt așa ceva, poate alea să fie mai rentabile.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

300 de poze pe imprimanta de acasă vor costa mai mult de 350 lei (imprimantă+300 foi hârtie foto+încă cca 2 cartușe color)

Cu 350 lei sau mai puțin scoți 300 de poze la orice laborator (se fac reduceri pt. volum)

Pozele care le scoți pe inkjet ieftin în 10-20 de ani o să se decoloreze de tot.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ieftin ≠ bun