Video player cu suport de baza pentru filtre precum Noise&Grain;... ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Public aceasta intrebare deoarece desi gasesc aceste doua functii in lista de filtre de care dispune VLC for mac, ele nu imi merg.. cel putin mie.

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.09.08
qbipq - 31 Ianuarie 2010 11:44 PM

Public aceasta intrebare deoarece desi gasesc aceste doua functii in lista de filtre de care dispune VLC for mac, ele nu imi merg.. cel putin mie.

Fii mai specific: de ce ai vrea sa vezi un film cu noise & grain? Vrei sa salvezi un video si sa ii aplici aceste filtre sau vrei sa scapi de noise? Exista alt soft care face asta foarte bine cum ar fi After Effects.

Semnătură 

MacBookPro 15”
2.2 Ghz i7
8 Gb ram
750 Gb hdd
1 Gb video

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Am descoperit ca mi-e mult mai usor sa ma implic intr-un film, mai ales cand are putin de grain.. si fara exceptie atunci cand calitatea compresiei nu este cea mai buna. Iar compresie nu tocmai buna se intalneste foarte des la filmele ‘publicate’ acum cativa ani.
Ce vreau este sa pot aplica grain pe imaginea video, in timp real. In vlc am avut un succes partial - ex: mie grainul imi apare doar pe jumatatea stanga a imaginii, si in plus, nu cred ca filtrul livrat cu vlc dispune de parametrii de control accesibili direct din interfata.

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Asta este cel mai ciudat request pe care l-am auzit in acest an. Urmează ca cineva să ceară un player care adaugă noise la muzică.

Semnătură 

Membru retras.