2 din 2
2
3 intrebari in legatura cu macbook…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

habar n-am,de aia nu am raspuns..ce stiu eu..uita-te pe site-ul producatorului la compatibilitate

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea, Satu Mare
Macuser din: 14.01.10

Buna!

Am un buget destul de restrans (450-500 euro); doresc sa cumpar un macbook in viitorul apropiat pentru a mixa cu el si ma intereseaza un lucru: as vrea sa stiu daca a folosit cineva programele virtual dj sau native instrumenst - traktor pe mac? Mai exact daca voi putea folosi un sound card tip USB in paralel cu placa de sunet incorporat in mac?

(Eu folosesc tractorul pt mixat…pana acum l-am folosit pe pc sau pe 2 laptopuri in paralel.
la pc am un sound card vechi (4.1 daca imi amintesc bine) cu 2 iesiri stereo si pot folosi tractorul perfect pentru djing. (unul este conectat la mixer si ruleaza piesele iar la cealalta iesire este conectat casca si pot alege, asculta piesele urmatoare).
Asta ma intereseaza daca se poate realiza acest lucru si la macbook, adica: sa conectez sound cardul macului la mixer si prin casca conectata la sound cardul usb sa caut si sa ascult piesa urmatoare in traktor?
si daca da, ce tip de sound card usb imi recomandati?

Va multumesc pt ajutor!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: sibiu
Macuser din: 14.04.10

Salut,sunt nou pe forum,mi-am luat si eu un macbook de curand,cam o luna si as avea cateva intrebari.am postat aici pentru ca si eu il folosesc in club sa pun muzica de pe el.
Modelul e din 2007 parca,model2,1 asa scrie,alb,13.3,procesor intel dual core 2g,  1g de ram ddr2 667(2 placute de 512),hdd 80g,ruleaza pe mac os x 10.6.2
Am Traktor scratch pro si placa audio 4 dj de la native instruments.pun tot de pe playere doar ca nu mai folosesc mapa cu discuri ci doar cele 2 discuri timecode,iar muzica vine din mac.sunt foarte multumit de el doar ca l-am cumparat dintr-un amanet si nu stiu daca a fost reconditionat sau ceva…discuri nu am la el.ma deranjeaza ca se incalzeste foarte tare partea de jos stanga.acolo cred ca e hdd-ul.este normal sa se incalzeasca asa?se poate intampla sa imi pice sau ceva de genul?mi-am luat mac tocmai pt ca stiam ca sunt mai stabile.
scoate si un sunet ciudat cand il misc,ca si cum ar freca ceva,nu tare dar daca e liniste se aude.oricum as vrea sa il schimb sa pun de 500g
ce ma sfatuiti?sa il schimb?sa mai pun niste ram?merge pana la 2 g.
as vrea sa imi cumpar si snow leopard am vazut ca e 130 lei parca.mie oricum nu imi trebuie altceva decat traktor.
si inca ceva:sunt anumite setari sau ceva de dezactivat sa mearga mai bine daca folosesc mac-ul doar pt programul asta?
astept raspunsurile voastre.va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pune RAM cat poti de mult, o sa-i placa.

Daca auzi sunete ciudate de la HDD, schimba-l.

Nu ma pricep la Tractoare, dar banuiesc ca solicita mult Macul (care nu tocmai nou), deci e normal sa se incalzeasca. Cat de mult, nu stiu.

Ai Snow Leopard. 10.6 = Snow. Vezi ca ai un update la 10.6.3.

Despre setarile pentru Traktor, mai bine intrebi la sectiunea Audio/Foto/Video.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie

SYSTEM REQUIREMENTS
Mac OS® X 10.5/10.6, Intel®Core (TM) Duo 1.66 GHz, 1 GB RAM
100 MB free disk space required (minimum), DVD drive

Se pare ca ram-ul e cam la limita.trebuie sa mai pun.hdd-ul o sa il schimb.e bun snow leopard cel la 130 de lei?mi se pare ieftin.
o sa dau si update dar cand imi iau alt hdd trebuie sa instalez unul nou.
setari ziceam la mac…la traktor le stiu toate.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie

de unde pot sa cumpar hdd si ram?
ram pot sa pun de alta frecventa?sau nu merge?nu ma prea am la asa ceva.am banii sa fac comanda.vreau noi nu second.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pe prima pagină a forumului, cea de știri, ai niște bannere care te îndrumă la niște oameni care vând diverse periferice apple
acolo unde-ți convine cheltuiala finală, acolo e mai bine…
wink

2 din 2
2