Tocmai am trecut si eu pe OS X , insa am o problema enervanta atunci cind ma dau pe pagini in romaneste . In loc de caracterul a( ăĂ ) in Mozilla Firefox vad ceva ce seamana cu un AE/2e . Chestia si mai enervanta e ca in safari se vede foarte bine. Aveti vreo sugestie ?
deci este ceva de la sistemul tau, poate ai facut ceva cu fonturile si nu mai stie firefox de ele..
si apoi, de ce folosesti firefox? safari merge foarte bine… pe alocuri nu vrea dar sunt putine locurile..
cavver: System Preferences -> International, Language - coloana din stânga: trage “English” pe prima poziţie. După care restartează Firefox, şi dacă tot nu merge, logout şi login.
Tocmai am trecut si eu pe OS X , insa am o problema enervanta atunci cind ma dau pe pagini in romaneste . In loc de caracterul a( ăĂ ) in Mozilla Firefox vad ceva ce seamana cu un AE/2e . Chestia si mai enervanta e ca in safari se vede foarte bine. Aveti vreo sugestie ?
Este o eroare (bug) în seria Mozilla/Netscape/Firefox: ă este redat ca ligatura æ. Nu ai ce-i face, poate eventual ultima versiune s[ o rezolve. durează de ani buni.
Este o eroare (bug) în seria Mozilla/Netscape/Firefox: ă este redat ca ligatura æ. Nu ai ce-i face, poate eventual ultima versiune s[ o rezolve. durează de ani buni.
pai tocmai a rezolvat-o… poate pe moment sau forever
pai tocmai a rezolvat-o… poate pe moment sau forever
Hm, am văzut că a rezolvat-o… deși soluțiile erau pe ocolitelea, nu cele cușer. Voi testa și eu. De ani buni, toate aplicațiile web bazate pe Mozilla aveau hiba asta: aplicau incorect principiile unicode combinate cu MacRomanian.