au ajuns la mine!
in curind le voi trece la donatii, mai intii sa le am fizic.
*se-arunca pe geam cu tot cu scaun pentru ca acum poate spune ca le-a vazut pe toate…
Dar daca chiar se doveste a fi adevarat eu te votez la ‘cel mai mare roman’.
nu am de gînd sa ma arunc pe geam, cu tot cu scaun nici atit, ca-l am tare si e bucurestiul plin de gropi.
nu e nevoie sa ma votezi ca cel mai tare român, au facut-o mulți înaintea ta. sunt deja ales pe viață la acest post.
pe toate nu le-am vazut dar daca vezi una e suficient.
O dată pe lună la o zi și oră neanunțate dinainte dau voie utilizatorilor să “cumpere” cu punctele alea ce au ei acolo. Treaba este că se pare că au doar câte una din fiecare și sunt j-de-mii de useri.
Eu am avut baftă și am nimerit să intru pe site la 20 de minute de la începere și deja se pustiise tot ce era cu sub câteva mii de puncte.
O dată pe lună la o zi și oră neanunțate dinainte dau voie utilizatorilor să “cumpere” cu punctele alea ce au ei acolo. Treaba este că se pare că au doar câte una din fiecare și sunt j-de-mii de useri.
Eu am avut baftă și am nimerit să intru pe site la 20 de minute de la începere și deja se pustiise tot ce era cu sub câteva mii de puncte.
La fel si eu, am intrat la aproximativ 30 minute dupa ce a inceput redeem-ul, si libere mai erau iMac-urile si ceva premii in bani, dar toate la peta-PTZ.
Degeaba - la fiecare lună, numărul de PTZ-uri necesare crește.
Luna trecută un Wii era fo’ 400 de PTZ - pe care le aveam.
Luna asta a fost 1000 de PTZ - care nu i-am mai avut.
Luna viitoare, mai mult…
Și filmele nu o să meargă în veci din .ro - Eu la servici mă conectez de pe un IP de US - înaintea fiecărui film este o reclamă (peste care nu poți sări) de un minut. Din reclamele alea scot banii. În România nu au ce reclame să arate așa că au tăiat și filmele ca să nu mânânce din bandă. Mie mi-au răspuns la mail - că cică e de la ISP-ul meu - hai sictir lockerz - filmele alea flash vin peste HTTP.
A câștigat cineva ceva ? La fiecare redepmtion, după cca 10 minute nu mai era nimic disponibil.
A primit cineva până acuma măcar tricoul de Z-List ? Eu sunt Z-list din Februarie și nici nu mi-au trimis tricoul, nici nu mi-au răspuns la întrebări (decât răspunsuri automate aiurea).