A câștigat cineva ceva ? La fiecare redepmtion, după cca 10 minute nu mai era nimic disponibil.
A primit cineva până acuma măcar tricoul de Z-List ? Eu sunt Z-list din Februarie și nici nu mi-au trimis tricoul, nici nu mi-au răspuns la întrebări (decât răspunsuri automate aiurea).
Eu stau de ceva timp pe Lockerz, am in jur de 2000 de puncte si nu am avut niciodata ocaza sa-mi iau ceva. Pur si simplu, toate erau epuizate.
Pai in asta consta toata chestia sa fii mereu activ pe site sa vezi cand e redeem alea alea ca tu concurezi cu sute de mii de utilizatori si cine stie cati au peste 1000-2000 ptz dar nu au reusit sa prinda redeem-ul.
Pattern-ul e urmatorul: ei posteaza regulile redeem-ului, si la cateva ore, are loc…nu merge fara autorefresh si autocomplete, nu aveti sanse fara. Dupa un minut se dau cam toate.
Ultima data a fost la 1:51, am intrat la si 52, si mai erau doar PS3-uri si Xbox-uri. In martie a fost la ora 21.
Țapă Imensă. Am pierdut azi două ore click-ăind pe Refresh din secundă în secundă. Am intrat la redeem în primele 5 secunde. Totul era deja cică dat. În primele 5 secunde. Hai să-i f%t ...