Am și eu o problemă legată de diacritice și folosirea lor de exemplu am o lucrare pe care trebuie să o scot la imprimantă problema e că la momentul când am scriso în office 2011 in font-ul Times New Roman diacriticile ș și ț - urile nu raman in Times New Roman ci se schibă automat în American Typewriter și când am vrut să o scot pe foi nu-mi apar ș si ț. Ce pot face să remediez aceasta problema? ma poate ajuta careva va rog sunt disperat!!!!
Să-nțelegem că nu mai ai Wordu’, și ai deschis lucrarea în alt program, și dacă da, în care?
În fine… oricum depinde și de cât de complexă e lucrarea. Dacă toată e setată pe fontul Times New Roman, inclusiv titlurile, și n-are formatare de gen heading/paragraph text1,2,3/etc, selectează tot textul, apoi schimbi pe alt font ce are toate diacriticele noastre, verifică bine că totul e-n regulă, și abia apoi salvezi și printezi.
Dacă textul e cu paragraph formatting, tre’ să schimbi pe rând fontul în panoul cu proprietățile fiecărui tip de secțiune (heading, tipuri de paragrafe, tipuri de note de subsol, etc), deci nu pe pagina cu text, ci în panoul respectiv, care se numește diferit și e făcut să apară în mod diferit de la program la program.
Varianta 2: descarcă demo-ul de Word, poate rezolvi așa, și altădată lucrezi cu formatarea paragrafelor din panou.