Vestea buna e ca pot sa-l pun pe Alex sa-mi citeasca niste carti
Am gasit acum cateva zile niste audiobooks citite de un verisor de-al lui… neah, n-ai zice ca sunt neamuri!
Lasand la o parte off-topicul, am ramas profund impresionat de calitatea de redare a vocii. Eu folosesc foarte des sintetizatorul de voce cand citesc seara. Si e cam enervant cateodata. Abia astept Leopardu. O sa fiu un pic confuz cand o sa ii zic mac-ului “Alex, tell me a joke” si el o sa zica “Yes, Alex.” )
Vorbeam cu Tudor pe messenger, si zicea la un momentdat ca ce tare ar fi ca “Alex” sa citeasca subtitrari la filme.. un fel de Mariana Nistor virtualizata.
Va dati seama ce tare ar fi ca pentru versiunea localizata de Leopard sa avem in loc de Vicky sau Alex o .. Mariana Nistor? care sa ne citeasca mailurile, sa ne spuna bancuri )
... in loc de Vicky sau Alex o .. Mariana Nistor? ...
Eu sunt mai tanar, scuzati, dar din cate imi amintesc parca era Irina Nistor. Poate gresesc ca nu o stiu decat din “Sport Sangeros”, “Predator unu” si “ET”. De curand am auzit vocea la televizor, de neuitat! Ea e un fel de Orson Welles in capul meu care inca ma manipuleaza cu “la naiba” cand vad un fuck in film.
Exact. Pentru mine e una din vocile interioare. Si sunt destul de tanar (poate pentru ca m-a prins intre 9 si 12, 13 ani, cand totul intra in cap). As face un site cu asa, cu index de filme titrate si mp3-uri faze geniale.