Skype se inchide automat imediat dupa deschidere!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

Skype se inchide automat imediat dupa deschidere!!! am descarcat mai multe versiuni, le-am sters pe alea vechi am descarcat din nou si tot asa nimic cand dau clic pe aplicatie se deschide nici nu apuca bine sa se deschida si se inchide automat, imi apare o fereastra care.-mi zice ca nua avut repercursiuni asupra sistemului sau altor aplicatii.
asta e mesajul
“L’operazione non ha avuto ripercussioni su Mac OS X e sulle altre applicazioni.

Fai clic su Riapri per aprire di nuovo l’applicazione. Fai clic su Resoconto per vedere i dettagli oppure per inviare un resoconto ad Apple.”

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cauta cu Spotlight fisiere legate de skype si rade-le si pe alea. Reinstaleaza. Repara permisiunile.
Mesajul respectiv e generic, asa apare pentru orice aplicatie care crapa.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

am reinstalat am reparat permisiile si tot nimic.

in schimb am citit in detaliile la mesajul de eroare si acolo era ceva in legatura cu application enchancer ceva in genul asta, am dezinstalat aia si acum merge struna.

mersi.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Am observat ca toate tampeniile gen Application Enhancer, SafariStand si alte chestii din astea strica pana la urma ceva.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 10 August 2006 02:01 PM

Am observat ca toate tampeniile gen Application Enhancer, SafariStand si alte chestii din astea strica pana la urma ceva.

ApplicationEnhancer, PithHelmet si toate din seria se bazeaza pe API-uri neoficiale.
Apple schimba API-urile neoficiale, de unde apar probleme.

Oricum, daca aveti probleme din cauza lui ApplicationEnhancer ar trebui sa le scrieti baietilor, poate il repara:

http://www.unsanity.com/products/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

cauta si sterge:

com.skype.skype.plist -urile.

sunt fisierele legate de setari, insa mai bine ti-as recomanda un uninstaller pt. mac osx: AppZapper. sterge absolut orice, cauta si in library/ .. e super tare.

cum am citit pe undeva “the missing uninstaller for OSX” smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

am facut aia manual si nu a mers pana nu m-am uitat in raportul erori si era ceva legat de ApplicationEnhancer, asa ca am sters ala si acum mtotul merge struna, nu cred ca mac os x are nevoie de un uninstaler.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Eu am avut probleme cu Application Enhancer şi Skype, aşa că am spus lui APE, în control panel-ul lui, să nu se atingă de Skype. Acu merge. Deci nu era nevoie să dezinstalezi APE.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu cumva e versiunea beta video?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

nu! mi-sa intamplat inainte sa apara versiunea video

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06
mindsoul - 25 August 2006 07:24 AM

nu! mi-sa intamplat inainte sa apara versiunea video

puote sa nu fie numai de cit ceva legat a numei de skype: la mine tot asa sa inchidea readiris pro loata prin torent, si m-am gindit ca din cauza asta, peurma am reinstalat tiger din nou cu formatarea hdului si nu a mai facut asa…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Asa cum Methodine scria mai sus, a rezolvat problema, iar cauza se pare ca a fost ApplicationEnhancer.

Semnătură 

⌘-N