MacBook USB modem!?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Dupa cum stim cu totii,noile MacBook-uri nu au 56k internal modem inclus,singura solutie care ramane (pentru dinozauri) este nu chiar celebrul Mac USB modem (in State $50),si care se pare ca are detule “complaint-uri"vizavi de stabilitatea conectiei,(nu sunt chiar sigur dar se pare ca power cord-ul magnetic afecteaza USB porturile din stanga).Stie cineva vre-un script pentru USB modem OSX Tiger?
Sau simplu cum sa conectezi la internet cu un MacBook folosind o line de telefon?

Miersî antişipat

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
p0110 - 13 August 2006 10:49 PM

Dupa cum stim cu totii,noile MacBook-uri nu au 56k internal modem inclus,singura solutie care ramane (pentru dinozauri) este nu chiar celebrul Mac USB modem (in State $50),si care se pare ca are detule “complaint-uri"vizavi de stabilitatea conectiei,(nu sunt chiar sigur dar se pare ca power cord-ul magnetic afecteaza USB porturile din stanga).Stie cineva vre-un script pentru USB modem OSX Tiger?
Sau simplu cum sa conectezi la internet cu un MacBook folosind o line de telefon?

Miersî antişipat

Adică altă metodă decît modemul cu pricina?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Din pacate n-am reusit sa-l conving pe amicul dinozaur sa devina un switcher,(poate ca Jobs e de vina), in orice caz povestea s-a terminat cu un ACER!... cu LED-ri. Mersi oricum pentru intentie.

PS

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
p0110 - 15 August 2006 09:53 AM

Din pacate n-am reusit sa-l conving pe amicul dinozaur sa devina un switcher,(poate ca Jobs e de vina), in orice caz povestea s-a terminat cu un ACER!... cu LED-ri. Mersi oricum pentru intentie.
PS

poate l-au fermecat ledurile si nu calitatea. mi se pare cam urat acerul ala si plus de asta are windows pe el ceea ce inseamna uratx2

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ca fapt divers: cu excepţia Apple USB Modem, în România nu cred că există pe piaţă vreun modem 56k compatibil Mac, iar în afară sunt foarte puţine. Asta din cauză că majoritatea producătorilor de modemuri fac modele de tip “Winmodem” (sau “Softmodem”), care sunt strict dependente de resursele hardware ale computerului şi, evident, de Windows.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am fost foarte aproape ca sa-l determin pe amicul dinozaur(non IT si nici Design) sa-si cumpere un MacBook, dar m-am lovit de problema 56k modem. L-am cumparat,am ajuns cu el acasa (la mine, unde e wireless),da-i si instaleaza-i Yahoo-uri si LimeWire-uri,arata-i cum sa folosesca remote-ul, in fine totul ok pana sa ajungem la el acasa, unde ne astepta priza de telefon!...OOps!.Bineinteles ca am cumparat si un modem (win) linie de telefon-USB,care n-a fost recunoscut de MacBook.Moment in care vin acasa si repede pe forum: care stiti ma vre-un script sau firmware pt 56K-USB modem? A doua zi dupa ce amicul dinozaur n-a reusit sa se vada cu prietena pe Yahoo webcam,suna si-mi spune ca s-a sucit ca e la magazin si ca vrea un Win Laptop la aceeasi bani,ca Toshiba ca SonyVaio,ca HP,ca Gateaway etc.. Care e mai bun dintre ele? ma intreaba.Zic ... Vezi sa fie cu LED-uri ca alea-s mai bune…merg mai repede pe internet(ha!)S-a sfarsit prin a schimba MacBook-ul cu un Acer…la aceeasi bani $1100(ha!)

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

inteleapta alegere…
fiecare are scula pe care o merita grin

‹‹ despre peer 2 peer      Ma ajuta cineva pls ››