Se pare ca nu reusesc sa rulez filmele in format wmv…nu stiu care este cauza….am instalat ceva programele care se numeste Flip for mac si tot degeaba…sunt destul de nou in utilizarea macului de aceea daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.
Unele imi merg….dar majoritatea filmelor ce le dau joss de pe Emule in special nu le pot rula.
Daca ai pus Flip4Mac ar trebui sa mearga OK wmv-urile. Poate sunt busite alea pe care le dai tu jos…
Poti incerca si cu MPlayer, si cu VLC, pe care oricum e bine sa le ai.
sau mai bine zis: asa nu! eu prefer mplayer - open source, frumos, nu te dezamageste. daca nu merge cu asta inseamna ca e bulit fisierul. am rezerve fata de tot ce scoate Microsoft si cred ca toti avem o jena in fata acestui nume.
eu am innebunit, mi-am pus media player 9 ca sa vad antena 1 online. mi-a cam parut rau cand am vazut installeru si imi arata 600 de file :(
oricum arata mai bine ca ala de pe win.
nu va mai plangeti si nu va mai cacati pe voi atata… ca media player sux…sau mai stiu eu ce ... pentru utilizatorii de firefox, sau alte browsere… este folositor, si chiar trebuie instalat, ca sa functioneze ca player…dau ca exemplu userul de mai sus, care vrea sa vada stream live. o fii el bun, prost ... si ma gandesc oare… daca tot este atat de prost… de ce dreaq il mai foloseste lumea ?! ... anyhow. WORKS
eu nu am reusit sa bag subtitrarea la mplayer. e drept ca nici nu mi-am batut capul prea tare dar nu am gasit niciunde cuvantul “subtitles” la mplayer.
iar mediaplayer de la win ..... nu se instaleaza. nu exclud posibilitatea sa fiu eu destul de prost, am aproape 1luna de MAC ....
Pui filmul in lista, il selectezi, click pe butonul cu “i” si iti apare o noua fereastra din care iti poti alege subtitrarea.
Dar eu prefer VLC, care insa si el are o cale complicata de incarcare a subtitrarilor.
Pui filmul in lista, il selectezi, click pe butonul cu “i” si iti apare o noua fereastra din care iti poti alege subtitrarea.
Dar eu prefer VLC, care insa si el are o cale complicata de incarcare a subtitrarilor.
P.S. Daca ai diacritice in subtitrari, alege la encoding ISO-8859-2
o sa incerc cand ajung acasa. da, si eu folosesc vlc, e ok doar ca uneori nu gasesc o subtitrare sincronizata corespunzator si nu ma prea duce capul sa o setez….
asta fiind partea mai complicata!
simplu este asa: oricum esti la locul unde tii filmele, alegeti filmul care vrei sa il vezi si subtitrarea si trage-le pe ambele in acelasi timp in fereastra de la mplayer… si subtitrarea se pune singura la film…