E unul dintre motivele pentru care nu am trecut la Mac faptul că nu este în română. Şi deşi mulţi amatori încearcă să traducă sistemul, cel mai bine ar fi să avem o traducere oficială, care să fie menţinută cu fiecare versiune.
Eu oricum sunt destul de mulţumit de Windows 7 în română, dar la anul chiar vreau să-mi schimb calculatorul şi chiar mi-aş lua un Mac. Dar să-l cumpăr din România la preţurile astea astronomice sau din State şi să plătesc o diferenţă astronomică pe transport nu-mi convine, atâta timp cât vine în engleză.
Apple dacă tot le vinde aşa de scumpe, ar putea foarte bine să le şi traducă. Ştiu bine engleză, pe vremea când am început să folosesc calculatorul nu erau decât programe în engleză, dar acum tot ce am instalat pe calculator e în română şi nu prea am chef să mă întorc la engleză.
P.S. Pe vremea când mi-am luat iPhone-ul nu era în română. Am trimis atunci un e-mail nervos la Apple în care le-am zis că noi în România dăm dublu ca să-l cumpărăm (chiar şi cu abonament) şi după vreo câteva luni a apărut meniul în română. Nu prea cred că a avut vreo importanţă e-mailul ăla, dar cine ştie…