8 din 10
8
DEX offline
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

OK acu’ e bine. Am aruncat plist-urile si am reselectat sursele in DEXoffline.

Merci!

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.11.06

Am mai găsit ceva, poate e util ca exemplu. Unul e un dict. de sinonime user-driven pt. germană, care și-a propus și utilizarea simultană offline, celălat e ceva similar mai general.
openthesaurus
descrierea proiectului
http://www.openthesaurus.de/about/
Și pe asta cred că am mai dat-o):
dictunifier

Și încă o dată mulțumesc! folosesc toate chestiile astea aproape zilnic!
grin

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am văzut aici (Yahoo-Groups, lista dictionar · DEX online ) o discuție d. drepturile de utilizare pt. sursele DEXonline.
Pare-se că Ed. Litera mai permite doar folosirea online a celor cinci dictionare care le aparțin: „De aceea, situația curentă este că DEX online publică definițiile din cele cinci dicționare ale lor, dar nu le redistribuie prin nicio metodă: nu le oferă programelor-client prin update3.php, nu le oferă spre descărcare cu restul bazei de date SQL etc.” V. și aici un rezumat al discuției. N-am înțeles de cînd e așa. În ultima vers. din DEXoffline mai sînt? O eventuală actualizare a DEXoffline ar trebui să, mă rog, țină seama…

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Yahoo insista sa nu rezolve problema cu diacriticele incat imi pare bine ca abia acum am intrat sa vad ce s-a scris acolo, din pacate am iesit si destul de repede pentru ca nu ma priveste, eu voi continua sa creez dictionarul cand apare un sql nou. Din ultima versiune, cea care a fost pe transfer, nu cred ca lipseste nimic pentru ca era mai mare decat precedenta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Da, și eu cred că e corect așa, din păcate nu e nimic de făcut – decît de explicat situațiunea. Cine o să vrea o să păstreze și versiunea veche dacă e cazu’, și basta…

Mulțam

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRank
Member
Din: 

În 10 oct. (.ral:cr, de la #100) era vorba de spațieri incorecte, rez. (incomplet?) din .css. Actualizarea 10.6.5 „resolve spacing issues with OpenType fonts“ (r. 10 de sus în General fixes and improvements  să fi fost? A instalat- cineva? Eu mai aștept puțin… grin

P.S. Sînt un uilizator extraordinar de bucuros de DEXoffline, mulțumesc
grin

De c uriozitate: cîte descărcări ai? Care e linkul oficial de descărcare

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Dif. între on- și offline: lipsă sin. La ambele versiuni…

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: Canberra-Bucharest
Macuser din: 18.10.10
VlAdLitteram - 16 Noiembrie 2010 11:51 AM

Care e linkul oficial de descărcare

Tocmai am văzut discuția, asta aș fi dorit să întreb și eu.
Mulțumesc

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sorry, mai trageti-ma de maneca. Am updatat acum pagina si am urcat dictionarul sub forma de zip: http://www.macuser.ro/dexoffline/
Este aceeasi versiune cu cea de pe transfer doar ca are si css-ul updatat

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru ca nu stiu, nu mi-a iesit din mai multe incercari, si nici nu am timp sa invat despre xsl, nu asteptati versiunea cu filtre pentru dictionare de la mine.
Pentru cuvantul “atașament” m-am uitat in baza de date si nu exista in dictionarul de sinonime, sunt doar 4 dictionare. Poate l-au adaugat intre timp online?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRank
Member
Din: 

… dar are sinonimele?

Nu ai cum afla cînd a fost adăugat un cuvînt, numele voluntarului apare fără dată.

CSS-urile tale se pot adăuga ca atare și celorlate dictionare (care sînt necolorate)?

Mulțam!

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare ca nu exista niciun sinonim in baza de date, probabil este specificat asta undeva pe site.
css-ul colorat merge doar cu ultima versiune.

A mai incercat cineva ultimul dictionar si nu ii afiseaza nimic?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRank
Member
.ral:cr - 30 Noiembrie 2010 02:28 PM

Se pare ca nu exista niciun sinonim in baza de date, probabil este specificat asta undeva pe site.
css-ul colorat merge doar cu ultima versiune.

A mai incercat cineva ultimul dictionar si nu ii afiseaza nimic?

Ți-am trimis PM cu screenshots. La mine se afișează o fereastră complet albă. Nu am apucat să testez pe Leopard, pe Tiger știu că versiunea asta nu merge.
Am revenit la versiunea anterioară, care merge fără probleme.

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Vd. mesajul # 105 din 10 oct. – se aruncă prefs și se dilește cache, se refac setările din Preferences, incl. numele afișate ale dicționarelor dacă e cazul. După aia merge.

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRank
Member
VlAdLitteram - 30 Noiembrie 2010 05:41 PM

Vd. mesajul # 105 din 10 oct. – se aruncă prefs și se dilește cache, se refac setările din Preferences, incl. numele afișate ale dicționarelor dacă e cazul. După aia merge.

Adică se dilește cache cu Onyx sau similar? Sau cum? Ce să șterg altceva?
Oricum o analizez, nu cred că e normal să fie așa, mai ales că versiunea anterioară merge fără toate astea. Mai așteptăm, versiunea mai veche e OK, dacă vreau ceva de ultimă oră intru pe net.

8 din 10
8