10 din 10
10
DEX offline
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.11.06

De încercat DEXoffline. JaDex e o aplicație Java, poate de-aia nu mai merge.

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRankRank
Member
Din: 

O căutare greșită și o căutare corectă.
De-aia nu ne plac nouă virgulele (v. capturile de ecran)

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRankRank
Member
Din: 

O veche cunoștință îmi amintește că DEXoffline nu a mai fost actualizat de mult.

Între timp, numărul de cuvinte a crescut semnificativ, ca și funcționalitatea online.

Dacă tot am fost eu cumva impulsul acum ceva vreme, poate mai reușesc o dată să enervez pe careva să se re-ocupe de el grin
(hint-hint, nudge-nudge), ei?

Dar oare mai are careva nevoie de el? Eu da – destul de rar, dar de cîteva ori m-a scos din bucluc cînd n-am avut rețea. Deasemeni, nu știu, dar există o variantă DEXoffline pentru iPhone și alte sisteme mobile?

Toate bune și, sper, pe curînd…
grin

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

De mult vreau sa-i fac un update dar cumva uit de el, o sa fac un efort zilele astea.
Pe dexonline.ro este o lista cu toate versiunile, este si de mobil din cate stiu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRankRank
Member
Din: 

M-am bucurat de răspunsul rapid grin și-mi face plăcere să continui să fac parte din istoria asta (îmboldit, cum ziceam, de un vechi amic).

Dacă pot fi și altminteri de folos, cu plăcere!

Îmi lipsesc doar opțiunea de selctare a dicționarelor și dicționarul de sinonime. Se poate ocoli cumva? Altminteri, merge perfect

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRank
Member
Din: 

M-am cam luat cu altele și eu… ba furat telefonul, ba casnice…  Pune-l DEXoffline la inDEX „to-do” grin

10 din 10
10