iSight Camera Replacement Program for iPhone 6 Plus
Apple has determined that, in a small percentage of iPhone 6 Plus devices, the iSight camera has a component that may fail causing your photos to look blurry. The affected units fall into a limited serial number range and were sold primarily between September 2014 and January 2015.
If your iPhone 6 Plus is producing blurry photos and falls into the eligible serial number range, Apple will replace your device’s iSight camera, free of charge.
Se pare că Apple a lansat un program de replacement a MacBook-urilor Retina afectate de problema cu exfolierea stratului antireflexie.
Programul nu apare pe site la Apple dar lumea zice că dacă ai problema contactezi un Apple Authorized Service Provider și vei fi programat pentru o înlocuire.
Cred ca o sa scoata un program similar si pentru topcase si tastatura. Eu le-am schimbat in garantie, daca vi se pare ca tastele sageata dreapta sau backspace merge greu si ramane blocata nu ezitati sa-l trimiteti in garantie. Am auzit de cateva cazuri identice numai in jurul meu la colegi.
- Multi-Touch Repair Program for iPhone 6 Plus: pentru 149 dolari, Apple repară (înlocuiește) ecranele iPhone 6 Plus care pălpâie după ce au fost scăpate pe jos. Valabil 5 ani de la data cumpărării.
Sunt eligibil pentru asta dar am vorbit cu cineva de la Apple Support azi si mi-au zis sa sun inapoi pe 5 Decembrie cand incepe programul, acum e doar pe bani sau daca te duci fizic in magazin. Eu prefer sa trimit prin posta.