OMU - 21 Octombrie 2010 05:27 PM
Aram - 08 Octombrie 2010 08:07 PM
Nu înțeleg ce anume rupe Adobe Audition? E un program mediocru, mult sub programele profesioniste.
Nu stiu ce se poate întelege din “profesionist” dar teoretic ar presupune ca cei care trăiesc din asta să-l poată folosi zi de zi. Audition poate asta cu vârf si îndesat pentru cineva care face editare si mastering (mixaj mai putin).
Știe multe, dar și alte programe sunt la fel de bune. Cunosc acest program încă de pe când a apărut prima oară, sub numele de CoolEdit Pro, chiar am făcut o recenzie pe atunci la revista PCWorld, ulterior au fost preluați de cei de la Adobe. Nu e program rău, dar nici să cazi pe spate. Am un amic care și acum tot cu el lucrează temeinic, deși eu am trecut de la SoundForge la Wavelab și mai nou caut să mă reorientez, de când am intrat in lumea OSX. deocamdată Wavelab-ul de MAC costă prea mult pentru nevoile și producțiile mele, e bun și Audacity… Până la urma problema se reduce la obisnuința de a lucra cu un anume program, mai ales dacă îl cunoști bine, ți se pare cel mai cel… Continui de ex. să utilizez Cubase pe MAC, dar încerc sa redescopăr și Logic-ul, de care m-am despărțit cam pe la versiunea 5, cred, când îl declarasem total i-logic. Știind bine niște shortcut-uri din tastatură, mi-e greu să renunț la ele și să mai pierd timp învățând altele, când aș putea produce direct cu ajutorul celor deja știute, chiar dacă este vorba de alt program. Cam asta ar fi dilema, zic eu… Alături bineînțeles de oarece funcții care pot lipsi din unele programe și cu care te-ai obișnuit prea mult. Așa ca nu vă indispuneți inutil, viața poate fi și frumoasă, în ciuda eforturilor conducătorilor…