2 din 2
2
Nu mai pot sa ma conectez prin airport express
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09
equinoxe - 28 Septembrie 2010 06:45 PM

Vezi sa nu ai nimic la “Service name”. Daca adaugi ceva acolo, orice, nu va functiona. Daca nu e asta, incearca “clone mac address” (nu cunosc APE-ul) si pune mac-ul de la computer. Vezi daca merge asa.

totul este configurat ok cum era si inainte cand mergea. cat despre clonarea adresei mac nu stiu cum se face…

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09
D@NN - 23 Septembrie 2010 03:57 PM

De exemplu la mine, nu se conecteaza nicicum, nici time capsule, si nici airport extreme-ul. Iar in secunda in care am bagat cablul RDS in portul WAN, ramine cumva agatat MAC-ul routerul-ui la ei, asa ca trebuie sa le dau telefon sa imi reseteze conexiunea ca sa ma pot conecta iar de pe MBP.

da exact asa e si la mine. sigur au schimbat astia de la rds in brasov ceva. eu i-am intrbat si au zis ca nu au schimbat nici o setare dar este coincidenta prea mare sa avem amandoi din brasov in aceeasi perioada exact aceleasi simptome. sper sa ne dea cineva de aici o solutie.

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Revin cu noutati, astazi dupa ce am tinut atita timp time capsule in cutie, am zis sa mai fac o incercare. Surpriza, merge ca nou!
Nu stiu ce a provocat problemele, nu am facut nimic altceva decit sa il bag in priza, si s-a conectat fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deh, a avut timp să se reseteze
smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Buuun, deci minunea a tinut doar sase zile, acum o ora a cazut din nou, aceleasi simptome ca si mai inainte, nu mai reiau. Ideea este ca intimplarea a facut sa dau la relatii cu clientii RDS de un nene care parea sa stie despre ce vorbeste si care mi-a spus asa: routerul asta (time capsule) functioneaza intr-un mod pe care echipamentele lor il percep ca fiind spam de retea, al meu a avut astazi 180 de deconectari si reconectari, iar echipamentele lor au protectie la asa ceva si interzic accesul in retea pina la resetarea manuala.
Acu intrebarea este: este normal ca routerul sa se comporte in modul descris? Daca da, achizitionarea unui serviciu cu IP fix ar rezolva aceasta problema?

2 din 2
2

‹‹ Clicknet prin VDSL      Recomandare router ››