2 din 2
2
Canon, Nikon sau Pentax ??
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Sa le folosesti cu placere.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Ca sfat la blitz ia și ASTA. O să facă diferența în anumite situații și nu e foarte scumpă. Sunt unele modele mai simpatice. Uite eu nu mai știu de unde l-am luat pe al meu… sau l-am primit cadou… nu mai țin minte.

Să le stăpînești cu plăcere și să te folosești de ele cît mai multă vreme.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Si tot nu ne-ai spus ce vrei sa faci cu el.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Day to day use. Nimic special.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

M-as feri de Pentax, au valoare de revanzare foarte mica, in plus sanse mici de a putea construi un sistem, in viitor.
Dintre Nikon si Canon, as lasa deoparte D90, fie si numai prin prisma faptutlui ca e generatie usor mai veche.
Am fost nikonist 15 ani, am trecut la Canon odata cu aparitia lui 5D MarkII. Ambele firme sunt respectabile si ofera sisteme (de obiective si accesorii) greu de egalat de Pentax, sau Sony, sau Olympus.
(E drept, Sony vine din urma).

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

A venit Nikonu ! grin

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Adri - 28 Septembrie 2010 12:08 PM

A venit Nikonu ! grin

Poate atasezi si cateva poze smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

No problem. În 2 săpt. Să ajung mai întâi acasă, acum sunt prin M. Baltică grin)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok,la poze nu ma refer la aparatul in sine smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
boboc - 30 Septembrie 2010 07:43 AM

Ok,la poze nu ma refer la aparatul in sine smile

Păi la poze mă refeream și eu. Aici am netul cam firav și ar dura o eternitate să uploadez câteva foto.

Semnătură 

2 din 2
2